Ιδιαίτερα σκληρός είναι ο κακοποιός που συνελήφθη ως αρχηγός κυκλώματος λαθροδιακίνησης μεταναστών καθώς στο ενεργητικό του έχει και μία σκληρή ανθρωποκτονία που συνέβη πριν από περίπου 20 χρόνια.

Αυτός είναι ο σφαγέας

  • Ο λόγος για τον Μ. W., 57 ετών, ο οποίος το 2002 ομολόγησε πως, για τα μάτια μιας γυναίκας, σκότωσε έναν 52χρονο, τεμάχισε το πτώμα του, κατόπιν το έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών και το πέταξε σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Σούνιο.

Το πτώμα εντοπίστηκε από την Αστυνομία τον Ιούλιο του ίδιου έτους και μετά από ανάλυση DNA διαπιστώθηκε πως ανήκε στον 52χρονο Α. Π. την εξαφάνιση του οποίου είχαν δηλώσει στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων οι συγγενείς του από τις 7 Ιουνίου.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τότε από την Αστυνομία, είχαν συναντηθεί το πρωί της 26ης Μαΐου στο διαμέρισμα της φίλης του θύματος, που ήταν τραγουδίστρια και έλειπε τότε στην επαρχία για δουλειά. Ο δράστης ήταν ερωτευμένος με τη γυναίκα και θεωρούσε εμπόδιο τον 52χρονο. Η συνάντηση έγινε για να «δοθούν εξηγήσεις». Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν και γρήγορα ήρθαν στα χέρια.

Πάνω στον καβγά ο δράστης πήρε από την κουζίνα έναν μπαλτά με τον οποίο σκότωσε και στη συνέχεια τεμάχισε το θύμα. Αφού καθάρισε το διαμέρισμα για να μην αντιληφθεί κάτι η ιδιοκτήτριά του, έβαλε το πτώμα σε σακούλες και το πέταξε στην παραλιακή, κοντά στο Σούνιο.

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία, όμως το 2017 αποφυλακίστηκε με όρους.
Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »