Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα με το αμάξι, για τον άτυχο 22χρονο Ραφαήλ, ο οποίος έσβησε μπροστά στα μάτια της φίλης του, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Πέρα Χωριό Νήσου της επαρχίας Λευκωσίας στην Κύπρο. Το νήμα της ζωής ενός νέου ανθρώπου, που ήταν γεμάτος όνειρα κόπηκε ξαφνικά.
Ο άτυχος νέος βρισκόταν συνοδηγός σε όχημα που οδηγούσε η 21χρονη φίλη του και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμές συνθήκες, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε 37χρονη, στην οδό Δημοκρατίας στη Νήσου με κατεύθυνση από το Πέρα Χωριό προς τη διασταύρωση με τον παρακαμπτήριο δρόμο από αυτοκινητόδρομο προς Πέρα Χωριό.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία και οι τρεις επιβαίνοντες των δύο οχημάτων έφεραν προστατευτικές ζώνες ασφαλείας, ενώ ο άτυχος 22χρονος είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο 22χρονος απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ και οι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του Ραφαήλ Γρηγορίου, 22 ετών από τα Λατσιά, ενώ οι 21χρονη και 37χρονη, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν. Ο άτυχος νέος ήταν φοιτητής δημοσιογραφίας, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.
Στο μεταξύ, η Αστυνομία απευθύνει θερμή έκκληση, σε όποιο γνωρίζει κάτι για το τροχαίο και τις συνθήκες πρόκλησης της σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας (22802023), τη Γραμμή του Πολίτη (1460) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Αυτός είναι ο Ραφαήλ που ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της φίλης του!

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »