Πρόκειται για έναν άντρα 37 ετών που ανήκει στην αντίστοιχη εγχώρια κατηγορία των Ελληναράδων. Έναν τύπο που όχι μόνο είχε πάρει αρκετά αψήφιστα την επιδημία του κορονοϊού, αλλά ήταν σίγουρος πως η νόσος δεν υπάρχει και έκανε δημοσίως γνωστή τη θέση του.

 

Μάλιστα, μέσω του Facebook, τόνιζε ότι ο ιός δεν υπάρχει και πως όλα τα κάνουν οι κυβερνήσεις για δικούς τους λόγους, ενώ χαρακτήριζε υστερία τη χρήση γαντιών και μασκών.

Όλα αυτά μέχρι που νόσησε ο ίδιος όπως και η γυναίκα του, εκείνη μάλιστα πιο σοβαρά, για να κάνει στροφή 180 μοιρών. Ο λόγος για τον Μπράιαν Χίτσενς, ο οποίος πλέον επισημαίνει πως η νόσος είναι μια πραγματικότητα και ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ακούει διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν δεξιά κι αριστερά. Ξυπνάω κάθε πρωί και προσεύχομαι στον Θεό για την προστασία του. Δεν θέλω κανένας να περάσει κάτι τέτοιο. Η γυναίκα μου είναι στον αναπνευστήρα για τρεις εβδομάδα και αυτό είναι σκληρό. Είναι λυπηρό, λέει πλέον ο Χίτσενς.

 

 

 

 

Florida man dismissed Coronavirus as a government plot to control us, UNTIL HE GOT SICK AND CHANGED HIS MIND

Uber drive Brian Hitchens was careless and thought COVID-19 was made up… until he and his wife got VERY sick. SKEPTICS, LISTEN UP!Follow Occupy Democrats for more.

Gepostet von Occupy Democrats am Freitag, 15. Mai 2020

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »