Αυτός είναι λόγος που εξαφανίστηκαν οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη

Την εβδομάδα που μας πέρασε μάθαμε μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” και τον Νίκο Παρτσώλη πως εξαφανίστηκαν όλες οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το επίσημο site του Alpha. Γεγονός που προκάλεσε διάφορα σενάρια για την σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον σταθμό. 

Σήμερα στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η Ναταλία Ανδρικοπούλου,αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ο ALPHA προχώρησε σε αυτή του την πράξη. 

«Όπως μου είπαν στελέχη που μίλησα μαζί τους, στο site του Alpha παραμένουν οι εκπομπές που έχουν επισκεψιμότητα, όσες δεν έχουν κατεβαίνουν… Μία ακόμα φράση που μου είπαν, ήταν πως το site είναι μία εμπορική πλατφόρμα δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Σχετικό νέο:

Tζένη Μπαλατσινού – Πώς γιόρτασε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου;

Το πρώην μοντέλο και λαμπερή παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αγαπά πολύ τη χώρα μας, τα ήθη και τα έθιμά της για αυτό και σήμερα δε θα μπορούσε να μην τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο σπίτι instagram μια φωτογραφία με μια πόρτα και μια ελληνική σημαία

 

 

 

Στην πιο ήρεμη και ευτυχισμένη φάση της ζωής της βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

 

 

 

 

Το πρώην μοντέλο και λαμπερή παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αγαπά πολύ τη χώρα μας, τα ήθη και τα έθιμά της για αυτό και σήμερα δε θα μπορούσε να μην τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο σπίτι instagram μια φωτογραφία με μια πόρτα και μια ελληνική σημαία.

 

 

 

“Χρόνια πολλά” έγραψε στην ανάρτησή της.

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »