Η είδηση για την επίθεση της γυναίκας του βιομήχανου Νέλλου Κανελλόπουλου σε καφέ της Μυκόνου έσκασε πρίν α πο μερικές ημέρες. Η Λη έγινε στόχος Ναπολιτάνων κακοποιών που σκόπευαν ν΄αφαιρέσουν απο το χέρι της, ένα πανάκριβο ρολοϊ αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

 

 

 

Τρόμος στη Μύκονο για τον Mr. Τιτάν και την γυναίκα του. Τους επιτέθηκαν με μαχαίρι

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο κακοποιοί πιάστηκαν στο λιμάνι της Πάτρας. Πρόκειται για δυο 20χρονους μαφιόζους τα στοιχεία των οποίων φέρνει στο φώς σήμερα η Ζούγκλα. Μετά το πέσιμο στη Μύκονο, οι δυο τους την κοπάνησαν απο το νησί του Αιόλου. Αμέσως δόθηκε σήμα για αναζητήσεις σε όλες τις εξόδους της χώρας καθώς ήταν πολύ πιθανό ο 20χρονος που είχε αρπάξει το ρολόι και ο 21χρονος συνεργός του να προσπαθούσαν να διαφύγουν. Πράγματι, την Παρασκευή ένας λιμενικός στην Πάτρα, που είχε δει τα χαρτιά για την συγκεκριμένη αναζήτηση, θυμήθηκε τα πρόσωπα των δυο Ιταλών οι οποίοι όμως είχαν αλλάξει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους.

 

 

Όταν τους είδαμε είχαν και οι δύο… πορτοκαλί χρώμα μαλλιών και μας έκανε εντύπωση η εμφάνιση τους. Τους ελέγξαμε και διαπιστώσαμε ότι είχαν πλαστά χαρτιά, όπως και στην Μύκονο λέει αξιωματικός του Λιμενικού που γνωρίζει για την σύλληψη των Ναπολιτάνων. Οι δυο νεαροί μάλιστα κάποια στιγμή ένιωσαν αδιαθεσία και οι λιμενικοί χρειάστηκε να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο με τον φόβο του κορωνοϊού. Τελικά όμως, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, δεν διαπιστώθηκε κάτι.

 

 

 

 


Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε επίσης »