Και ξαφνικά είδαμε τον “αρχηγό” της Κόκκινης ομάδας, της οποία διάφορα μέλη έβαζαν και στοίχημα, να αποχωρεί, δείχνοντας τον πραγματικό του εαυτό!

Αφού κατηγόρησε όλη την Ελλάδα για την αποχώρηση του, λέγοντας ότι «ο κόσμος προτιμάει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας» , μετά μας μίλησε για ηθική, τιμιότητα, αξιοπρέπεια, προσπαθώντας να μας πείσει ότι αυτός βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για να τα διδάξει όλα αυτά.

Αυτό το Survivor Spoiler

Ο αλάνθαστος, ο ηθικός, ο αξιοπρεπής Γιώργος Κοψιδάς, έκανε λάθος με την απόφαση του να ρισκάρει, νομίζοντας ότι είναι καλύτερος απο τον Τριαντάφυλλο.

Επίσης ο ηθικός Γιώργος Κοψιδάς, κέρδισε περισσότερα απο 50.000 ευρώ απο την συμμετοχή του στο ριάλιτι, την ώρα που στην αποχώρηση πέφτοντας στην αγκαλιά της Καρολίνας, του φώναζε «Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι ρε»

Ο αξιοπρεπής κύριος Κοψιδάς, θα έπρεπε να έχει το θάρρος, όπως ακριβώς έκανε και ο Πάνος Καλλίδης και να αποχωρήσει οικειοθελώς απο το Surivor.

Αντιθέτως το μόνο που έκανε ήταν να δίνει υπογείως εντολές σε Κόρο και Ασημακόπουλο, με ύφος γκουρού και στο τέλος να κατηγορήσει την μισή και βάλε Ελλάδα για την αποχώρηση του.

Έ όχι ρε φίλε! Αν δεν σου άρεσε να μην πήγαινες και αν είσαι τόσο ηθικός και αξιοπρεπής να πεις στον Ατζούν ότι έκανα λάθος και δεν θέλω τα λεφτά πίσω.

Ο κόσμος τον τιμώρησε με την ψήφο του και στην συνέχεια τον έκραξε και συνεχίζει να τον κράζει μέσω Twitter.

Άλλωστε πως να μην το κάνει με τόσες χαζομάρες που είπε. Όσοι δεν ακούσατε τι είπε διαβάστε παρακάτω τι είπε,

«Ρίσκαρα και έχασα. Έτσι είναι τα παιχνίδια και αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Χαίρομαι διπλά για να είμαι ειλικρινής.

Πρώτα γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους να γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω όμορφα φαγητά, θα δω τις γάτες μου, τα άτομα που αγαπώ, την οικογένειά μου, τους φίλους μου.

Και επίσης χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει – τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει.

Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που θεωρώ ότι είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η εντιμότητα, η ακεραιότητα, η ηθική.

Προτιμάει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά.

Οπότε χαίρομαι που εγώ θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή, εκεί που όλα αυτά είναι πάρα πολύ μακριά.

Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πάρα πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες, υπέροχες συζητήσεις, στεναχωριέμαι για την κόκκινη ομάδα.

Γιατί ενώ προσπάθησα με την την κίνησή μου να καθαρίσω την ομάδα. Η ομάδα τελικά θα έχει πολλά προβλήματα. Με στενοχωρεί πάρα πολύ αυτό.

Τώρα πλέον από μακριά θα τους στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια για να ξεπεράσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ότι προβλήματα έχουν. Επιστρέφω στην Αθήνα»Διαβάστε επίσης »