Στα καθήκοντά του θα επιστρέψει ένας αστυνομικός στην Ιρλανδία, ο οποίος εμφανίστηκε σε βίντεο να φορά χειροπέδες σε μια γυναίκα, η οποία θεωρείται ερασιτέχνης πορνοστάρ, και στη συνέχεια να κάνουν σ3ξ πάνω στο περιπολικό με τη στολή εργασίας του.

Αν και στο «ροζ» βίντεο δεν εμφανίζεται το πρόσωπό του, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον Απρίλιο του 2017 όταν πρωτοεμφανίστηκε το ακατάλληλο υλικό και έκτοτε είχε ξεκινήσει μια νομική διαμάχη προκειμένου να επιστρέψει στην υπηρεσία του.

Αυτή είναι η γυναίκα με χειροπέδες που έκανε στοματικό σε αστυνομικό

Ο αστυνομκός ο οποίος δεν κατονομάζεται, «συμπρωταγωνιστούσε» στο βίντεο με την Carla Smith, γνωστή στο διαδικτυακό «ερασιτεχνικό» πορνό ως Gabberlover ή Carla4Garda.

Ο αστυνομικός διοικητής Drew Harris πίεζε για την απόλυση του άτακτου άνδρα, παρά το γεγονός ότι δύο πειθαρχικά συμβούλια είχαν αποφανθεί υπέρ του, όπως αναφέρει η Daily Mail. Τώρα, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιρλανδίας επικύρωσε την απόφασή τους, τερματίζοντας οριστικά και αμετάκλητα τη νομική διαμάχη.
Ο αστυνομικός, ο οποίος στο βίντεο εμφανίζεται επίσης να δέχεται την περιποίηση της πληθωρικής Βρετανίδας απολαμβάνοντας το στοματικό που του προσφέρει με δεμένα χέρια, αναμένεται τελικά  να επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του.
Η υπόθεση προκάλεσε μεγάλο σάλο, καθώς ο αστυνομικός – εκτός των άλλων- είναι παντρεμένος με παιδιά.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »