Με… γατοτροφή ζει η Έιμυ Ελίζαμπεθ, με αμύθητη περιουσία εκατομμυρίων που έχει ανακηρυχθεί ως πιο τσιγκούνα γυναίκα στον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

  • Ειδικότερα, αν και η περιουσία της εκτιμάται στα 5,4 εκατομμύρια ευρώ, αρνείται να χαλάσει έστω και ένα ευρώ παραπάνω από το μηνιαίο μπάτζετ της, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 820 ευρώ.

 

 

 

 

Η 50χρονη Έιμι από το Λας Βέγκας, έχει ανακαλύψει πολλούς τρόπους ώστε να αποταμιεύει χρήματα. «Κρατώ τον θερμοσίφωνα κλειστό εκτός από τα 22 λεπτά που απαιτούνται ώστε να ζεσταθεί το νερό για να κάνω ντους, οπότε το ανάβω κάθε πρωί όταν ξυπνάω» λέει. Μόνο από αυτό, η Έιμι βάζει στην άκρη γύρω στα 65 ευρώ τον μήνα.

 

 

 

 

 

 

Καθώς δεν αγοράζει τίποτα καινούριο, καταφέρνει να αποταμιεύει περίπου 165.000 ευρώ τον χρόνο. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί το ίδιο σφουγγάρι για τα πιάτα μέχρι να σαπίσει και χρησιμοποιεί μόνο ένα μαχαίρι, το όποιο δεν πλένει για να μη χαλάει νερό.

 

 

 

 

 

Το σπίτι στο οποίο ζει της το άφησε ο πρώην άνδρας της μετά το διαζύγιο, επειδή ήξερε ότι θα μετακόμιζε σε καμιά «τρώγλη» για να εξοικονομήσει χρήματα. Μάλιστα, εξακολουθεί να της καθαρίζει το σπίτι δωρεάν για να βάζει τα χρήματα που θέλει στην άκρη.

 

 

 

 

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι ενοχλούνται αλλά δε με νοιάζει. Αν δεν καταλαβαίνετε ότι εξοικονομώ χρήματα, δεν ξέρω πώς να σας το εξηγήσω» λέει η Έιμι.

Διαβάστε επίσης »