Κόσμος

Την… παράσταση έκλεψε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δύο πανέμορφες γυναίκες που τον συνόδευαν σε αγώνα της Χαλ.

Ατζούν: Έτσι είδε τον

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί που ετοιμάζεται να «εισβάλλει» στο αγγλικό ποδόσφαιρο ως ιδιοκτήτης της Χαλ, βρέθηκε στην πόλη και παρακολούθησε το παιχνίδι της ομάδας με την Έβερτον για το FA Cup (2-3 τα «ζαχαρωτά»).

Μόνο που ο Τούρκος παραγωγός του Survivor (και πολλών άλλων μεγάλων τηλεοπτικών προγραμμάτων) δεν ήταν μόνος του, αλλά συνοδευόταν από δυο πραγματικά πανέμορφες Τουρκάλες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Haberler.com» Ατζούν από την αγαπημένη του (δεν έχουν παντρευτεί ακόμη) Ayça Çağla Altunkaya (αριστερά στη φωτογραφία πάνω) και την αδερφή της πρώην συζύγου του Şeyma Subaşı, Kübra Açıl.

Ο 52χρονος μιντιάρχης ο οποίος αγόρασε τη Χαλ Σίτι που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ (η 2η μεγαλύτερη κατηγορία στην Αγγλία μετά την Premier League), διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την πρώην κουνιάδο του. Χαρακτηριστικό ότι η Kübra Açıl εξέπληξε τους πάντες πηγαίνοντας διακοπές στην Ελλάδα με τον Ατζούν και την σύντροφό του το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτό το οποίο δεν είναι γνωστό είναι τι στάση η Subaşı (η πρώτη γυναίκα του παραγωγού του Survivor) σε αυτό το θέμα. Κι αυτό καθώς ο Ιλιτζαλί και η Subaşı είχαν πρόσφατα προβλήματα με το με ποιον θα έμενε η κόρη τους Melisa.

Πάντως ο Τούρκος παραγωγός δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα… πουκάμισα καθώς ενώ είναι μόλις 52 ετών έχει παντρευτεί ήδη τρεις φορές, συγκεκριμένα από το 1988 έως το 1993 με την Seda Başbuğ, από το 2003 έως το 2016 με την Zeynep Yılmaz και για μόλις ένα έτος (από το 2017 έως το 2018) με Şeyma Subaşı όπως αναφέραμε.

Ο σύζυγος της Kübra Açıl, Merthan Açıl, έπαιζε ποδόσφαιρο για μεγάλο χρονικό διάστημα και μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε ομάδες όπως η Adanaspor, η Kasımpaşa και η Erzurumspor. Μάλιστα αναμένεται να συμμετάσχει και αυτός στα ποδοσφαιριστά πρότζεκτ με τον Ατζούν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Ατζούν Ιλιτζαλί με τις δύο ενυτπωσιακές γυναίκες στον πρόσφατο αγώνα της Χαλ

Την... παράσταση έκλεψε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δύο πανέμορφες γυναίκες που τον συνόδευαν σε αγώνα της Χαλ.Την... παράσταση έκλεψε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δύο πανέμορφες γυναίκες που τον συνόδευαν σε αγώνα της Χαλ.Την... παράσταση έκλεψε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δύο πανέμορφες γυναίκες που τον συνόδευαν σε αγώνα της Χαλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime


Διαβάστε επίσης »