Αθηνά Οικονομάκου: Οι τηλεοπτικές προτάσεις και η αναμενόμενη απάντηση της ηθοποιού

Η Αθηνά Οικονομάκου μέχρι και την περσινή σεζόν, πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά του AlphaΈλα στη θέση μου, η οποία σημείωνε τεράστια επιτυχία. Η ηθοποιός μάλιστα αποχώρησε πριν το μεγάλο φινάλε, προκειμένου να γεννήσει το δεύτερο παιδάκι της.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι τηλεοπτικές

Η ίδια εξάλλου είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να περάσει οικογενειακά το φετινό της καλοκαίρι, στο οποίο και έκανε τις πρώτες διακοπές με την κορούλα της. Πάντα ενεργή στα social media, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με τα επόμενα σχέδιά της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά, πως έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, τις οποίες απέρριψε για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

«Ίσως αν προκύψει κάτι για δεύτερη σεζόν… προς το παρόν θέλω να μείνω με τα παιδάκια μου γιατί η μπέμπα είναι πολύ μικρή ακόμα», ήταν η απάντησή της.

«Μου έχουν γίνει προτάσεις και για σειρά και για παρουσίαση αλλά είχα αποφασίσει ότι δεν θα κάνω κάτι προς το παρόν, μέχρι να μεγαλώσει το μωρό!», συμπλήρωσε αργότερα η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε επίσης »