15 Σεπτεμβρίου 2021

21:57

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός, από τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα, ξεκίνησε να μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου: Η φθινοπωρινή βόλτα με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και την κόρη τους (pics)

Περίοδος μεγάλων αλλαγών για την Αθηνά Οικονομάκου η οποία πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός, από τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα, ξεκίνησε να μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

«Μέχρι τώρα όλα πάνε φυσιολογικά… έχουμε κάτι μικροξεσπάσματα για διάφορους άσχετους λόγους από τον Μάξιμο που υποψιάζομαι ότι είναι έκφραση ζήλειας προς την μικρή αλλά σε γενικές γραμμές τα πάνε περίφημα! Την αγκαλιάζει, την φιλάει, θέλει να την κρατάει αγκαλιά. Φτύστε μας”, δήλωσε για τις σχέσεις ανάμεσα στον γιο της, Μάξιμο και την αδερφή του.

Το ξεκίνημα της νέας σεζόν βρίσκει την Αθηνά Οικονομάκου εκτός τηλεόρασης. Βασικός της στόχος είναι να… χτίσει μια νέα καθημερινότητα μαζί με την οικογένειά της.

Οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της, ήρθαν μέσω Instagram, αφού η ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα από την φθινοπωρινή τους βόλτα. Στο πλευρό τους, ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Διαβάστε επίσης »