Ο Θοδωρής Αθερίδης δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook μια ανάρτηση που αφορούσε τη χρήση μάσκας σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού και έγινε αποδέκτης χυδαίων εκφράσεων.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτό: Στην Κίνα μηδένισαν τον ιό επειδή απλώς όλοι φοράνε μάσκες παντού! Πιο απλό πεθαίνεις», έγραψε ο ηθοποιός.

Αθερίδης: Η ανάρτηση για τη μάσκα στο facebook και το χυδαίο βρίσιμο

Μάλιστα,  ένας χρήστης του twitter άρχισε να τον βρίζει χυδαία. O ηθοποιός απάντησε πως δε θα σβήσει το σχόλιό του, για να μπορούν όλοι να δουν περί τίνος πρόκειται. 

 Το  τηλεπαιχνίδι “Joker” θα προβάλλεται πλέον στις 15:00 και ο  Αλέξης Γεωργούλης θα έχει στο πλευρό του μια ηθοποιό ως συμπαρουσιάστρια και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σοφία Βογιατζάκη.

Ενώ, μία άλλη αλλαγή που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές είναι μια Live μπάντα που θα υπάρχει στο πλατό. 

Σχετικό νέο:

Ο Αγγέλου για τις δηλώσεις Καπουτζίδη: Έχω ακόμα κρατήματα, έχω φόβους και…

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, απάντησε και για τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη.

 

 

 

 

 

«Γιατί είναι η δήλωση της εβδομάδας; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Μιλώντας για δήλωση της εβδομάδας, σημαίνει ότι πάλι βάζουμε ταμπέλες. Ο Γιώργος είναι το πιο ελεύθερο πλάσμα που γνωρίζω ίσως. Γνωρίζω κι άλλα ελεύθερα πλάσματα, αλλά τον Γιώργο απλά τον γνωρίζετε κι εσείς.

 

 

 

 

Τον θαυμάζω πάρα πολύ όχι γιατί έχει κάνει όλα αυτά που έχει κάνει, τον θαυμάζω γιατί ζει τη ζωή του όπως ακριβώς τη θέλει. Εγώ που το λέω και το θαυμάζω, είμαι σίγουρος ότι κάποιες φορές τη ζωή μου δεν τη ζω όπως ακριβώς θέλω.

 

 

 

Έχω ακόμα κρατήματα, έχω φόβους, δεν τους έχω ξεπεράσει όλους μου τους φόβους. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος τους έχει ξεπεράσει και αυτό δεν το κάνει μόνο δημόσια, το κάνει και στη ζωή του και αυτό είναι το ουσιαστικό. Τον θαυμάζω πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πληροφορίες από nassosblog
Διαβάστε επίσης »