Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με το φετινό «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Γιώργος Κατσαούνης παραδέχτηκε ότι οι μαχητές έστησαν τον αγώνα ασυλίας προκειμένου να βγάζουν υποψήφια την Παρασκευή Σταματοπούλου.

Η παίκτρια των μαχητών είχε παραδεχθεί ότι τη δυσκόλευσαν οι συνθήκες στο ριάλιτι και ήθελε να αποχωρήσει. Ωστόσο προκάλεσε απορίες το γεγονός ότι η Παρασκευή Σταματόπουλου δεν επέλεξε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Ασύλληπτες ρήτρες στο Survivor

Ο λόγος είναι οι ασύλληπτες ρήτρες που έχει βάλει η παραγωγή σε περίπτωση που κάποιος παίκτης αποχωρήσει με δική του απόφαση χωρίς να συντρέχει σοβαρός ιατρικός λόγος.

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, σε περίπτωση που κάποιος από την ομάδα των μαχητών θελήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς θα πρέπει να πληρώσει 30 χιλιάδες ευρώ ως ρήτρα. Το ποσό αυτό ανεβαίνει στις 50 χιλιάδες ευρώ αν αποχωρήσει κάποιος διάσημος.

Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που οι παίκτες είναι δύσκολο να επιλέξουν να αποχωρήσουν με τη θέλησή τους από το ριάλιτι. Βέβαια αυτό δημιουργεί άλλου είδους θέματα όπως στημένους αγώνες όπως παραδέχτηκε ο Γιώργος Κατσαούνης.

 

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα


Διαβάστε επίσης »