Ο Παναγιώτης Μήλας, γνωστός για το εκκεντρικό ακτιβισμό του σχετικά με τα ζώα, μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή, σχετικά με την αστυνομία ζώων.

Αποκάλυψε για πρώτη φορά, πως τις επόμενες ημέρες, έχει τόσο ραντεβού με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, σχετικά με ένα πιλοτικό πρόγραμμα για την αστυνομία ζώων, το οποίο θα μπει στη ζωή μας για τα καλά, από Δήμο σε Δήμο.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης είπε πως όποιος Δήμος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει το πρόγραμμα, θα μπορεί να το κάνει άμεσα και πως επικεφαλής του προγράμματος αυτού θα είναι ο ίδιος. Μίλησε για τις προθέσεις του project της αστυνομίας ζώων και έδωσε βαρύτητα στο γεγονός πως η αστυνομία ζώων, δεν θα είναι μία υπηρεσία η οποία θα τιμωρεί τους παραβάτες, αλλά μία υπηρεσία η οποία θα προσπαθεί να φέρει όσο πιο κοντά γίνεται, τον άνθρωπο με το ζώο.

Παρ’όλα αυτά, δήλωσε κατηγορηματικά, πως οποίοι έχουνε κακοποιήσει ζώα, θα τιμωρούνται σκληρά. Σκοπός της αστυνομίας ζώων δεν θα είναι το πρόστιμο – τουλάχιστον όχι άμεσα – αλλά θα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, οι οποίες θα φτάσουν και στο χρηματικό πρόστιμο.

Αυτό που απομένει τώρα να δούμε, είναι τον Παναγιώτη Μήλα, να ξεκινάει το project του, μετά από σχετική συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κώστα Μπακογιάννη.
Διαβάστε επίσης »