Άδωνις Γεωργιάδης: «Όλα είναι στο τραπέζι, ακόμα και το ολικό lockdown»

News 27 Ιουλίου 2021 14:25

Με αφορμή τη διαμαρτυρία του Λευτέρη  Πετρούνια για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε «ζωντανά» την προσπάθειά του στον προκριματικό των κρίκων, η Άννα Ελεφάντη προχώρησε σε απαράδεκτο και άκρως σεξιστικό σχόλιο με στόχο τη Μαρία Σάκκαρη, την οποία αντιμετώπισε ως «σύντροφο γιου Πρωθυπουργού» και όχι ως κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού!», έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη δεν άργησε να έρθει.

«Η απώλεια της Εξουσίας και η συνείδηση ότι δεν θα ξαναγυρίσουν, τους έχει τρελάνει. Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στην χυδαιότητά τους. Δύο νέοι άνθρωποι που ερωτεύτηκαν και δεν ανακατεύονται με την Πολιτική, γίνονται στόχος επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέουν μόνον», έγραψε φανερά οργισμένος.

Η απώλεια της Εξουσίας και η συνείδηση ότι δεν θα ξαναγυρίσουν, τους έχει τρελάνει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στην χυδαιότητα τους.Δύο νέοι άνθρωποι που ερωτεύτηκαν και δεν ανακατεύονται με την Πολιτική, γίνονται στόχος επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέουν μόνον pic.twitter.com/ey3euCYxqT

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 26, 2021

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν άφησε ασχολίαστη ούτε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

  • Άδωνις Γεωργιάδης

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »