Δημοσιεύθηκε: 1 Οκτωβρίου 2021 23:40

Άσε μας ρε μαμά:

Η Μελίνα Βαμπούλα, ο Δημήτρης Παπαδάτος και ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, τα «τηλεοπτικά παιδιά» της Παναγιώτας Βλαντή από τη σειρά «Άσε μας ρε μαμά», μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy day στον Alpha» και την Όλγα Λαφαζάνη.

Με διάθεση για χιούμορ μίλησαν για τους ρόλους τους και τόνισαν ότι: «Είμαστε όλοι παρέα και γουστάρουμε πολύ ο ένας τον άλλο».

Ο Δημήτρης Παπαδάτος, αναφορικά με τον ήρωα τον οποίο υποδύεται, είπε: «Ο Μενέλαος Ταβουλαρέας είναι πολύ κόντρα ρόλος σε σχέση με εμένα».

Δεν αποκάλυψαν πολλά για τη συνέχεια της σειράς, αλλά η Μελίνα Βαμπούλα, η τηλεοπτική Κορίνα, άφησε ερωτηματικά λέγοντας: «Εγώ παιδιά δεν ξέρω. Θα μείνω έγκυος; Θα κάνω παιδί; Αφήνω ερωτήματα…».

Άσε μας ρε μαμά: όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα κωμική σειρά του Alpha! Η υπόθεση και το καστ-έκπληξη

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 4/10..

Ο Θωμάς με τον Δημήτρη στο πλάι του, επιχειρεί να σαμποτάρει το ραντεβού της Ρωξάνης με τον Ζαχαρία. Το ίδιο βράδυ, ο Δημήτρης ανακοινώνει αιφνιδιαστικά ότι σε έναν μήνα παντρεύεται με την Έλλη και η Νικόλ αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Ο Άρης βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο να βοηθήσει τη Δανάη να μαζέψει τα χρήματα που έχασε, κάτι που τους φέρνει πολύ κοντά. Στην οικία Ταβουλαρέα τα παιδιά ξεμπροστιάζουν τη Ρωξάνη που διατηρεί κρυφά για τον εαυτό της όλες τις ανέσεις. Την παράσταση όμως κλέβει ο Θωμάς, που έχει μπουκάρει, πάντα με τον Δημήτρη στο πλάι του, στον κήπο για να κάνει ερωτική εξομολόγηση. Το σκηνικό ολοκληρώνει η είσοδος της Έλλης, η οποία πετυχαίνει τον Δημήτρη σε μια ιδιαίτερη στιγμή με τη Ρωξάνη.

  • #News
  • #Άσε μας ρε μαμα
Διαβάστε επίσης »