Εκτός Mega τέθηκε από προχθες το βράδυ ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Βασίλης Θωμόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σε μιντιακά sites υπέβαλλε την παραίτησή του στην ουσία όμως πρόκειται για αποπομπή.

 

Άρχισε το ανακάτεμα της τράπουλας στην πληροφορίες του Mega. Ο Ευαγγελάτος και η αποπομπή… 

Ισχυρός άνδρας στις ειδήσεις του καναλιού παραμένει ο Σταμάτης Μαλέλης με την συνδρομή του Στράτου Μπάλη. Τα πρόσωπα στα δελτία θα αλλάξουν.

 

Οι συζητήσεις με τον Αντώνη Σρόϊτερ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη: Για ένα δελτίο ειδήσεων με έμφαση στην πολιτική, την κοινωνία και την οικονομία. Όπως δηλαδή το δελτίο που παρουσιάζει τώρα στον Alpha. Εκεί δηλαδή που έχει σε ισχύ συμβόλαιο ο Αντουάν.

 

Αυτή είναι η πρώτη επιθυμία της ιδιοκτησίας του Mega μετά την άρνηση του Νίκου Ευαγγελάτου να μετακινηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Δεν έχει λόγο να το κάνει αυτή τη στιγμή όταν το «Live News» κάθε απόγευμα είναι πρώτο στη ζώνη του με διπλάσιο ακόμη και τριπλάσιο ποσοστό τηλεθέασης από το μέσο όρο του σταθμού στο 18 – 54.

 

 

Στις παρουσιάστριες θα υπάρξουν αποχωρήσουν αλλά και αναβαθμίσεις… Η Στέλλα Γκαντώνα που είναι συμπαρουσιάστρια στο «Mega Σαββατοκύριακο» ενδέχεται να αναλάβει σε σταθερή βάση και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Οι εξελίξεις στην ενημέρωση του Mega θα είναι πολλές τις επόμενες μέρες.

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »