Αρνητική για την ασθένεια covid-19 επέστρεψε από το ειδικό εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, το δείγμα της 27χρονης Ρομά που αναστάτωσε το Σάββατο (2/5) το Νοσοκομείο Λαμίας.

Η νεαρή ειδοποίησε τον ΕΟΔΥ και το ΕΚΑΒ για ύποπτα συμπτώματα που παρέπεμπαν στον νέο κορονοϊό, αναγκάζοντας σε κινητοποίηση όλο το σύστημα.

Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων όμως οι προθέσεις της δεν ήταν να… γιατρευτούν τα συμπτώματα που υποστήριζε ότι είχε, καθώς ούτε υψηλός πυρετός ανιχνεύτηκε, ούτε κάτι άλλο στο ανοσοποιητικό της σύστημα.

Όταν μάλιστα ειδοποιήθηκε να παραμείνει για νοσηλεία στο πέτρινο κτίριο, έως ότου βγει και το τεστ για κορονοϊό, αυτή την κοπάνησε κινητοποιώντας την αστυνομία.

Τελικά εντοπίστηκε στο σπίτι της όπου και θα παρέμενε σε περιορισμό μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Μαζί με το τεστ της 27χρονης άλλα εφτά τεστ του ΓΝ Λαμίας επέστρεψαν ομοίως αρνητικά, αυξάνοντας την αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα στην κοινότητα με τη χαλάρωση των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής (3/5) πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λαμίας, ο 54χρονος αυτοκινητιστής που είχε διαγνωσθεί θετικός στον νέο κορωνοϊό ανήμερα του Πάσχα και επέστρεψε υγιής στην οικογένειά του.

Πηγή: lamiareport.gr

Πληροροφρίες από kede

Διαβάστε επίσης »