Δημοσιεύθηκε: 5 Ιουλίου 2021 19:15

Άρης Σερβετάλης: «Πιο μικρός είχα ασχοληθεί και με ανατολικές θεωρήσεις των πραγμάτων αλλά δεν ανακουφίστηκα μέσα σε αυτό»

Άρης Σερβετάλης: Πιο μικρός

Ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για τον λόγο που άλλαξε το τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το μεταφυσικό. Για την στροφή του στην θρησκεία σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του, αλλά και για τον Λάζαρο από το Είσαι το ταίρι μου, έναν ρόλο που τον έχει χαρακτηρίσει στο κοινό.

Άρης Σερβετάλης: «Πιο μικρός είχα ασχοληθεί και με ανατολικές θεωρήσεις των πραγμάτων αλλά δεν ανακουφίστηκα μέσα σε αυτό».

«Ξεκίνησα να πιστεύω σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου και συνήθως πολλοί λένε ότι συμβαίνει τότε γιατί θέλεις να πιαστείς από κάπου. Στον πόνο πιστεύω ότι είναι συνοδοιπόρος ο Θεός, έρχεται και σου παρουσιάζεται, υπάρχει εκεί».

«Πιο μικρός είχα ασχοληθεί και με ανατολικές θεωρήσεις των πραγμάτων αλλά δεν ανακουφίστηκα μέσα σε αυτό. Όταν συνέβη αυτό ήμουν εντελώς μηδενιστής, τα είχα απορρίψει όλα. Όταν συνέβη αυτή η αποκάλυψη και αυτό που αισθάνθηκα μπήκα σε μία διαδικασία να γνωρίσω έναν ιερομόναχο, να εξομολογούμαι».

«Υπάρχει ακόμα αυτή η ανταπόκριση. Ο κόσμος κάνει σχόλια «να, ο Λάζαρος ο σαυράκιας». Είναι πολύ ωραίο, γιατί ήταν ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, εγώ τότε περίπου έτσι ήμουν». Είπε για τον ρόλο του Λάζαρου στην σειρά Είσαι το ταίρι μου.

Στο τέλος δήλωσε πως δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την τηλεόραση. Πράγμα που όπως σας έχουμε ήδη γράψει εδώ στο iciao.gr έχει γίνει και ο ηθοποιός είναι σε συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Άρης Σερβετάλης
  • #Καλύτερα δε γίνεται
Διαβάστε επίσης »