Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν πλήρωμα περιπολικού που κινούνταν στην πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αργυρούπολη, θεώρησε ύποπτους του επιβάτες ενός αυτοκινήτου και άρχισαν να τους παρακολουθούν, μέχρι που βρήκαν την ευκαιρία να τους εγκλωβίσουν και να τους ακινητοποιήσουν.

 

Αργυρούπολη – Περίεργη σύλληψη

 

  • Από την έρευνα που έκαναν στην συνέχεια, αποδείχθηκε ότι οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης είχαν δίκιο, αφού στην ζώνη του οδηγού του οχήματος βρήκαν ένα εννιάρι πιστόλι και φυσικά αμέσως τους οδήγησαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

 

 

Σε πρώτη φάση διαπιστώθηκε ότι το πιστόλι εκτός από παράνομο, είχε «ξυσμένους» τους αριθμούς του, ενώ ο κάτοχος του, ένας 32χρονος, είχε πυροβοληθεί στο χέρι κατά την διάρκεια επεισοδίου, τον περασμένο Ιανουάριο στον Άλιμο.

 

 

 

Η εξέλιξη αυτή, όπως ήταν φυσικό, ενεργοποίησε τα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής, οι αξιωματικοί της οποίας «γνωρίζουν» τον 32χρονο Γ.Δ., ο οποίος ήταν στενός φίλος του Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου, που δολοφονήθηκε πριν λίγες ημέρες έξω από το σπίτι του την Ηλιούπολη, και ο οποίος, είχε κατηγορηθεί ως μέλος σπείρας εκβιαστών, γνωστός με το ψευδώνυμο “μαύρος”.

 

 

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο 32χρονος που τον συνέλαβαν στην Αργυρούπολη είχε πάει στο σημείο της δολοφονίας του φίλου του, όταν μαθεύτηκε το τραγικό γεγονός.

Διαβάστε επίσης »