Σας έγραψα νωρίτερα για τον μεγαλοδημοσιογράφο που έχει μπεί στο στόχαστρο τεσσάρων γυναικών.  Εδώ κι αν υπάρχει υλικό. Και αφορμή να γράψω είναι μια κουβέντα με μια φίλη αναγνώστρια του ιστότοπού μου.

 

Άποψη – Θα βγούν οι βρωμιές της τηλεόρασης ή θα τις θάψουν με συνοπτικές;

 

Το θέμα με το μαύρο κουτί είναι να μην δουλέψει, κάτω απο το τραπέζι, το σύστημα των “συγκοινωνοώντων δοχείων”. Κοντολογίς η εξαρτησιακή σχέση μεταξύ των ανθρώπων της τηλεόρασης.

 

Όλων εκείνων που εδώ και τρία χρόνια δεν θέλουν φωνές όπως την δική μου στο γυαλί… διότι γι΄αυτούς είμαι επικίνδυνος. Γι΄αυτό και οι όποιες προτάσεις δέχομαι τα τελευταία χρόνια είναι αστείες και τις απορρίπτω χωρίς συζήτηση.

 

 

 

 

  • Βλέπετε το να είσαι ελέυθερος και να μην στηρίζεσαι σε κανενός μεγάλου τ΄αρχίδια… σε καθιστά αυτόματα επικίνδυνο στις ημέρες μας. Με ότι κόστος συνεπάγεται. Τόσο ψυχικά αλλά και οικονομικά.

 

 

 

 

Εγώ δεν ανήκω σε παρεάκια και “ατζέντες”. Σε αυτούς που σήμερα είμαι στην εκπομπή σου, αύριο γράφεις κάτι για μένα στο περιοδικούλι σου, σήμερα είμαστε “κολλητοί”, αύριο είμαστε unfollowers και εχθροί…μέχρι την επόμενη συνεργασία, όπου το καθεστως της φιλίας μας θα επαναπροσδιοριστεί και πάει λέγοντας.

 

 

Στην τηλεόραση, οι θύτες και τα θύματα θα βρίσκονται πάντα σε θολή γυάλα. Λίγο η επιλογή του ενήλικα, λίγο η ματαιοδοξία, λίγο η αγραμματοσύνη… και άντε μετά εσύ να ψάξεις να βρείς αλήθειες και ψεματα.

 

 

Αν το Ελληνικό θέατρο κλυδωνίστηκε, δεν είναι καθόλου βέβαιο οτι θα ταραχθούν και πολύ τα θολά νερά του τηλεοπτικού περιβάλλοντος. Μακάρι να βγουν αλήθειες κυρίως για τον τρόπο που λειτουργεί το όλο σύστημα και να υπάρξει επιτέλους και μια εξυγίανση της αισθητικής των προγραμμάτων-σκουπιδιών, που κατα κόρον παίζουν στο χαζοκούτι.

 

 

Πήξαμε στην χαζομάρα, την ελαφρότητα, την επανάληψη της αηδίας, την αναπαραγωγή της ανουσιότητας και την ανάδειξη λούγκρων και φελών σε υπερπαρουσιαστές, σε υπεραμειβόμενους και υπερτιμημένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »