Αν είναι δυνατόν. Μετά από 30 χρόνια στο περιοδικό. Πολλοί μάλιστα θεωρούν πως αυτή η απόλυση είναι ένας σοβαρός λόγος ώστε να σταματήσουν, πλέον, να διαβάζουν το «Αθηνόραμα». Και θα το κάνουν πράξη, όπως υποστηρίζουν. Μιλάμε για μία πολύ βαριά και με κύρος, υπογραφή.

Το έγραψε ο ίδιος ο Γιώργος στο facebook, για την απομάκρυνσή του: «Και το Αφγανιστάν και οι φωτιές θα μπουν σε μια ρέγουλα, σε άλλα νέα όμως, ψάχνω εργασία (αμειβόμενη) ανάλογη των προσόντων και των δεξιοτήτων μου γιατί η εργοδοσία αποφάσισε να με απολύσει (με τετράμηνη προειδοποίηση…)».

Απόλυση βόμβα – Τέλος

Ο Αντώνης Μποσκοϊτης τα λέει πολύ καλά και για τον Γιώργο και τη δημοσιογραφία γενικότερα: «Το Αθηνόραμα το διάβαζα κάποτε φανατικά, πριν από 20 χρόνια και βάλε, κυρίως για τις σελίδες του Αργύρη Ζήλου και του Γιώργος Χαρωνίτης. Δεν ξέρω ποιος το διευθύνει σήμερα κλπ., όμως θα χαρακτήριζα απαράδεκτο (τουλάχιστον), γραφιάδες σαν τον Χαρωνίτη, να μένουν στα ξαφνικά χωρίς δουλειά. Κάποιοι δεν θέλουν να πληρώνουν πλέον υπογραφές με ιστορία. Οι ίδιοι χάνουν, αν και δεν νομίζω ότι κόπτονται ιδιαιτέρως γι’ αυτό. Κι έτσι τα sites γεμίζουν από άσχετα με το αντικείμενο άτομα που μπορεί να γράφουν είτε τζάμπα, είτε για πενταροδεκάρες, χαλώντας πρώτον την πιάτσα και, δεύτερον, ευτελίζοντας ακόμη πιο πολύ την έντυπη/ ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Λυπάμαι, αλλά δε μπορώ να πω κάτι άλλο όταν μαθαίνω αυτά για τον Χαρωνίτη που έγραφε για περισσότερο από 30 χρόνια στο Αθηνόραμα».

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »