Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το παιχνίδι των μεταγραφών σε όλες τις βαθμίδες. Από παρουσιαστές και πανελίστες, μέχρι αρχισυντάκτες, δημοσιογράφους, παραγωγούς αλλά και κάποιους τεχνικούς που είναι το πλέον μόνιμο προσωπικό στο κανάλια.

  • Πέραν των οικονομικών διαπραγματεύσεων, των καθηκόντων και των λοιπών παζαριών έχει προστεθεί και η εξής ερώτηση: «Έχετε εμβολιαστεί;». Εάν η απάντηση είναι θετική το θέμα κλείνει εκεί. Εάν είναι αρνητική ακολουθεί και συμπληρωματική ερώτηση: «Σκοπεύετε να εμβολιαστείτε και πότε θα το κάνετε;».

Να σας πω λοιπόν πως προβάδισμα σε όλα τα κανάλια έχουν όσοι έχουν εμβολιαστεί ενώ αν κάποιος απαντήσει αρνητικά όσον αφορά στην πρόθεσή του προς εμβολιασμό είτε αυτό μετρά αρνητικά, ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις κόβεται με άνωθεν εντολή.

Αποκλειστικό – Συμφωνία καναλιών. Κανείς ανεμβολίαστος σε στούντιο και γραφεία. Έρχονται απολύσεις…

Αυτό ως προς τους μελλοντικούς εργαζόμενους καθώς υπάρχει και το μόνιμο προσωπικό στα κανάλια. Υπάρχει λοιπόν άτυπη συμφωνία καναλιών για πλήρη εμβολιασμό και μελλοντικά όσοι δεν το πράξουν αρχικά θα παίρνουν δυσμενείς μεταθέσεις (απομάκρυνση από ρεπορτάζ, απομάκρυνση από πλατό) και στη συνέχεια υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο να απολυθούν.

  • Ήδη τμήματα προσωπικού ρωτούν διακριτικά προϊστάμενους τμημάτων σε τι ποσοστό έχουν εμβολιαστεί εργαζόμενοι ενώ με τον νέο νόμο θα είναι υποχρεωτικό οι εργαζόμενοι να απαντήσουν στο ερώτημα.

Γνωστός διευθυντής έλεγε πριν μερικές μέρες σε συνεργάτη του «Δεν θα μου κλείσουν εμένα το μαγαζί οι αρνητές. Ρολά να κατέβουν σε σειρές και εκπομπές φέτος δεν γίνεται». Το θέμα θα έχει μεγάλη εξέλιξη τις επόμενες μέρες…

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »