Σας ενημερώσαμε για την απόφαση Βόμβα της Ελληνικής δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία ο Νίκος Βέρτης υποχρεούται να πληρώσει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Τόσο στον αντίδικό και πρώην κολλητό και λογιστή του Νίκο Πολατίδη αλλά και στο Ελληνικό δημόσιο.
Η αλήθεια για τον πόλεμο Βέρτη-Πολατίδη. Η κατάσχεση στα σπίτια του και το πάγωμα

Τα χρήματα δεν δόθηκαν ποτέ απο τον αοιδό με αποτέλεσμα να κινηθεί η διαδικασία κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του. Είδαμε τι συνέβη στο “Orama”, στη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ:
Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Κατάσχουν την περιουσία του Βέρτη στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Αποκλειστικό – Μετά την

Τι συμβαίνει όμως με την προσωπική περιουσία του καλλιτέχνη;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Βέρτης έχει κρύψει τα πανάκριβα αυτοκίνητά του. Και αναφέρομαι στην Aston Martin και σε ένα τζίπ Range Rover. Κυκλοφορεί με ένα golf κάποιου συνεργάτη του ονόματι Βαρύτη. Οι δικαστικοί επιμελητές αναζητούν τα αυτοκίνητα αλλά μέχρι ώρας δεν τα έχουν βρεί. Λέτε να είναι κάπου στη Βουλιαγμένη; Ήρεμα ρωτάω. Γιατί ίδιες πηγές ανέφεραν στον ιστότοπό μας, πώς στα δυο σπίτια του στο Πανόραμα της Βούλας δεν υπάρχει ούτε ζαντολάστιχο.

Και πάμε τώρα στα σπίτια. Δυο ακίνητα πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία ξαφνικά και λίγο μετά την απόφαση ενοικιάστηκαν το ένα σε γιό μεγαλοβιομηχάνου έναντι του ποσού των 1500 ευρώ και η μεζονέτα σε μια ιδιοκτήτρια Κρεοπωλείου στη Βαρβάκειο έναντι του ποσού των 500 ευρώ. Απίστευτο ε; Στο Πανόραμα της Βούλας που το πιο μικρό σπίτι έχει ενοίκιο 2500 ευρώ… χαλαρά.
Πάμε τώρα στο διαμέρισμα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Αυτό με θέα θάλασσα. Ναι. Αυτό το ακίνητο άνω των 130 τετραγωνικών νοικιάστηκε σε κάποιον Νικολάου αγνώστων λοιπών στοιχείων έναντι του ποσού των 300 ευρώ!!!!

Το σίγουρο είναι πώς με τις συνεχείς προσπάθειες ανακοπών των πλειστηριασμών και των αποφάσεων, οι δικηγόροι του δεν κερδίζουν χρόνο…Η μια προσπάθεια μετά την άλλη πέφτουν στο κενό και την ίδια στιγμή συσσωρεύονται τόσο οι υποχρεώσεις αλλά και οι δικαστικές μάχες με τους αντιδίκους του.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »