Μια μεγάλη κουβέντα γίνεται στο παρασκήνιο και οι πάντες προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για το διαχρονικά επιτυχημένο θεατρικό και τηλεοπτικό δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου που έχουν δεχθεί πρόταση με δύο σκέλη από το MegaH πρώτη αφορά τις σειρές τους «Τρεις Χάριτες» και «Δις εξαμαρτείν» που είναι «κλειδωμένες». Είναι σειρές που μπορούν να προβληθούν σε επανάληψη μόνο εφόσον οι δύο δημιουργοί δώσουν την άδειά τους. Όμως δεν είναι μόνο αυτό… Στο Mega θέλουν πολύ να βγάλουν καινούργια σειρά των δύο.

 

 

 

 

 

 

  • Πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια τους έχουν γίνει προτάσεις όμως τις έχουν αρνηθεί και έχουν αφοσιωθεί αποκλειστικά στο θέατρο. Μετά την οριστική αποχώρηση Καπουτζίδη από το Mega οι δύο δημιουργοί είναι το ιδανικό δίδυμο για να επιστρέψει το Mega με μια δυνατή κωμωδία. Και φυσικά εφόσον δεχθούν αυτό δεν πρόκειται να γίνει σε καμία περίπτωση πριν από το φθινόπωρο του 2021.

 

 

 

 

 

 

Έτσι οι συζητήσεις σε πρώτη φάση αφορούν τα δικαιώματα των δύο από τις τρεις σειρές τους καθώς η τρίτη, το «Safe Sex» έχει πιο χαλαρό καθεστώς δικαιωμάτων και έχει ήδη προβληθεί από το νέο Mega σε επανάληψη.

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »