Δεν θα μείνει τελικά άνεργη η Έλενα Χριστοπούλου που με το unfollow της Βίκυς Καγιά βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν παρά το γεγονός ότι το My style Rocks αγνοείται.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σήμερα η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι εξώφυλλο σε lifestyle περιοδικό που κυκλοφορεί ένθετο σε εφημερίδα του συγκροτήματος της Alter Ego.

Στο Mega στελέχη του προγράμματος βλέπουν ως ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτής της Έλενας Χριστοπούλου που μπορεί να αξιοποιηθεί ενδεχομένως και σε άλλα πρότζεκτς που δεν έχουν σχέση με τη μόδα.

Το πείραμα το έχει κάνει και στο παρελθόν ο Πέτρος Μπούτος όταν αποφάσισε η Ευγενία Μανωλίδου να παρουσιάσει το πρώτο Master Chef στο παλιό Mega που σάρωσε σε τηλεθέαση. Έτσι δεν είναι απίθανο να ανατεθεί στην Χριστοπούλου αν οι συζητήσεις προχωρήσουν η παρουσίαση κάποιου πρότζεκτ που δεν έχει σχέση με τη μόδα. Ή ακόμη και να την δούμε στην κριτική επιτροπή ενός τάλεντ σόου.

Σε δύο εβδομάδες από τώρα θα παρθούν κρίσιμες αποφάσεις στο Mega όσον αφορά στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της νέας σεζόν και το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου είναι στο τραπέζι των συζητήσεων.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »