Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στο «Πρωινό» για τις καταγγελίες των ηθοποιών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο.

 

Αποκάλυψη Σταύρου Σβήγκου – Στα 18 μου πήγα σε μια οντισιόν σε σπίτι, νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό

 

Ο ηθοποιός μάλιστα εξομολογήθηκε μια προσωπική του εμπειρία στο ξεκίνημα της καριέρας του.
«Η δική μου στάση είναι να σταθώ στο πλευρό του αδύναμου και πάντα αυτή είναι η δική μου στάση σε όλη μου τη ζωή. Το ότι να βγω να πω εγώ κάτι που έπαθε κάποιος από κάποιον άλλον, το θεωρώ λάθος. Αν θέλει, οφείλει, χωρίς να τον πιέσω εγώ, να μιλήσει αυτός που το έχει πάθει. Όταν ήμουν εγώ 18 και πήγα σε μια οντισιόν κινηματογραφική και ήμουν έξω από τον χώρο, δεν τον γνώριζα και ξαφνικά γίνεται μια οντισιόν σε ένα σπίτι, σκέφτηκα τότε ότι το λογικό είναι οι οντισιόν να γίνονται σε σπίτια.

 

 

Όταν πας λοιπόν και με την πρόφαση της οντισιόν γίνεται κάτι με έξυπνο τρόπο, γιατί όταν είσαι 18 και ο άλλος είναι 40 και ξέρει να χειρίζεται τον χώρο και ένα 18χρονο παιδί πώς να το μανιπιουλάρει και να το φέρει εκεί που θέλει, δεν ξέρεις ποια είναι τα όρια. Δεν ξέρεις αν αυτό ξεπερνάει τα όρια της οντισιόν και πάει σε μια παρενόχληση ή παραμένει οντισιόν. Και καταλαβαίνεις ότι έχεις παρενοχληθεί 2-3 βήματα μετά. Γιατί έχει μεγάλη διαφορά».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »