Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουλίου 2021 08:50

Αποκάλυψη Ciao: πολιτικός γάμος για Καινούργιου – Τσαγκρίδη! Η επίσκεψη στον δήμο Βουλιαγμένης και οι ημερομηνίες που ζήτησαν

Αποκάλυψη Ciao: πολιτικός γάμος

Μια αιφνιδιαστική, αλλά όχι και τόσο απρόσμενη επίσκεψη στο Δημαρχείο της Βουλιαγμένης πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες ο Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος και η Κατερίνα Καινούργιου. Και το θέμα της επίσκεψης ήταν ο γάμος τους…

Ο γάμος που όλοι ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα γίνει, αλλά κανείς δεν ξέρει τις λεπτομέρειές του. Το ερωτευμένο ζευγάρι, όπως μεταφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, σκοπεύει να κάνει πολιτικό γάμο. Και φυσικά στο Δημαρχείο της Βουλιαγμένης, εκεί όπου βρίσκεται η βασική κατοικία του νεαρού εφοπλιστή και της οικογένειάς του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι θέλει να παντρευτεί μέσα στο 2021 και ειδικότερα το Σεπτέμβριο. Γι’ αυτό και ζήτησαν ημερομηνίες μέσα στο συγκεκριμένο μήνα.

Αχώριστοι

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος πάντως, είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Και ήδη ξεκίνησαν τις αποδράσεις. Η πρώτη έγινε στη Σαντορίνη. Ακολούθησε η Ύδρα και μετά η Μύκονος. Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, αφού η παρουσιάστρια θέλει να ξεκουραστεί έπειτα από μία δύσκολη χρονιά.

Η οποία πάντως την έφερε στην κορυφή της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη. Βέβαια η δύσκολη χρονιά ολοκληρώνεται με ένα ακόμη πιο δύσκολο διαζύγιο με το Open. Και μεταγραφή στον Alpha όπως όλα δείχνουν. Και τώρα απαιείται ξεκούραση και ηρεμία.

Πηγή: περιοδικό Ciao

  • #News
  • #Showbiz
  • #Filippos Tsagkridis
  • #Κατερίνα Καινούργιου
Διαβάστε επίσης »