Δημοσιεύθηκε: 25 Ιουνίου 2021 09:20

Αποκάλυψη: Βανδή και Βίσση «έφαγαν» τον Τριαντάφυλλο! Γιατί τινάχθηκε στον αέρα όλη η συμφωνία - Το βέτο και οι αντιδράσεις

Όλα ήταν έτοιμα. Ο Τριαντάφυλλος ήταν έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Θανάση Παπαγεωργίου και εκεί έμαθε τα κακά μαντάτα. Ο επιχειρηματίας του είπε ότι υπάρχει πρόβλημα.

Κι αυτό γιατί η ομάδα που έχει στήσει το σχήμα Βίσση – Βανδή θεωρεί ότι δεν ταιριάζει. Ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι του. Δεν περίμενε ποτέ πως το όνειρο του να εμφανιστεί με δύο τραγουδίστριες που θαυμάζει δεν θα γίνει πραγματικότητα καθώς δεν τον ήθελαν οι ίδιες.

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας επέμεινε πως εκείνες δεν είχαν πρόβλημα. Aλλά το πρόγραμμα ήταν ήδη φτιαγμένο και όλα θα έπρεπε να γίνουν από την αρχή. Πράγματα που δεν τέθηκαν ποτέ στο τραπέζι όταν έγινε η πρόταση.

Ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος ήξερε ότι ο Παπαγεωργίου τον θέλει αλλά δεν τον θέλουν οι τραγουδίστριες. Η πίκρα έγινε οργή καθώς ο τραγουδιστής είναι παρορμητικός και αν κάποιος τον απορρίψει του γυρνάει το κεφάλι.

Μάταια προσπάθησε ο Παπαγεωργίου να τον μεταπείσει και να τον κρατήσει στην ομάδα του. Του είπε να τον βάλει ως πρώτο όνομα, σε ένα καινούργιο μαγαζί, πιο μικρό, που έχει στη Συγγρού. 

Aλλά ο Τριαντάφυλλος απάντησε όχι λέγοντάς του πως επέστρεψε για να είναι σε μεγάλες πίστες. Και έτσι χώρισαν με τον Θανάση Παπαγεωργίου σαν φίλοι. Όχι όμως και με τις Βανδή και Βίσση.

Παράπονο και οργή

Ο Τριαντάφυλλος είναι σαν μικρό παιδί. Αν του τάξεις κάτι περιμένει να το κάνεις. Απο την άλλη δεν αντέχει το ψέμα και την υποκρισία. Μόνο που στον χώρο της showbiz οι λυκοφιλίες δίνουν και παίρνουν.

Και έμαθε φυσικά όλη την αλήθεια. Πως αν και Βανδή και Βίσση ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του, οι καλοθελητές και οι αυλές τους έσπευσαν να τις μεταπείσουν.

Βλέπετε τη μεγάλη ένωσή τους θα την επισκίαζε ο λαοφιλής, ειδικά στις μικρές ηλικίες Τριαντάφυλλος. Ήξεραν πως όλος ο καλός ο κόσμος θα τραγουδούσε και θα χειροκροτούσε με τη καρδιά του, την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση. Αλλά μόλις ο Τριαντάφυλλος θα ανέβαινε στην πίστα για να τραγουδήσει το “Σπάω τα ρολόγια”θα γινόταν σεισμός από λουλούδια και κέφι.

Και αυτό το εφιαλτικό σενάριο δεν ήθελαν να το ζήσουν. Έτσι μετέπεισαν και τις δυο και τις έβαλαν να ασκήσουν βέτο στον Παπαγεωργίου. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον χρόνο στο πρόγραμμα ή με τη σειρά που θα τραγουδούσε ο Τριαντάφυλλος στο μαγαζί.

Και μόνο η παρουσία του ήταν πρόβλημα καθώς θα επισκίαζε και την Βανδή και τη Βίσση. Και όλη αυτή η συνεργασία που προσπαθούσαν και επιδίωκαν χρόνια μπορεί να γύρναγε σαν βατερλώ και για τις δύο.

Αυτή είναι όλη η πραγματικότητα και ο Τριαντάφυλλος την ξέρει καλά. Μάλιστα την ξέρει από δικό τους άνθρωπο που τηλεφώνησε σχεδόν αμέσως για να μάθει όλη την αλήθεια.

Και το τέλος του τηλεφωνήματος δεν έγινε με τις καλύτερες συνθήκες. Ένα ακόμα πόλεμος για τον Τριαντάφυλλο άνοιξε και κανείς δεν ξέρει με τον αυθρμητισμό και την παιδικότητα που τον διακατέχει- πώς θα τον διαχειριστεί….

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: έσκασε η βόμβα! Αυτή είναι η νέα συνεργασία τους

Το Plan B

Ο Τριαντάφυλλος βρισκόταν σε συζητήσεις και με έναν άλλο επιχειρηματία, τον Γιάννη Τσακουμάκο. Έτσι θα είναι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

Μάλιστα ήταν τόσο πολύ θυμωμένος που ζήτησε να υπογράψει συμβόλαιο αμέσως,. Έτσι την εβδομάδα που μας πέρασε, υπέγραψαν συμβόλαιο 3+2 χρόνια, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψει το συμβόλαιο με την Panik Records.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο είναι ηγεμονικό. Συγκεκριμένα θα περάσει το εκατομμύριο αν μείνει με τον ίδιο επιχειρηματία για πέντε χρόνια.

Μάλιστα με συγκεκριμένες παραστάσεις (120 βράδια το χρόνο) και ό,τι παραπάνω από αυτόν τον αριθμό θα έχει αύξηση στο μεροκάματο του κατά 50 % για κάθε έξτρα νύχτα.

Χωρίς κέρδος από λουλούδια αλλά και χωρίς καμία εμπλοκή στα δισκογραφικά του. Ο Τσακουμάκος όμως, θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλες τις εμφανίσεις του στην επαρχία τα καλοκαίρια.

Παράλληλα , ο Τριαντάφυλλος έχει το OK για να μιλήσει με Αρσενάκο για να πάει στην Panic η όπου αλλού θέλει ο ίδιος. Ο Τσακουμάκος έχει ρόλο συμβουλευτικό και τίποτα άλλο στα δισκογραφικά.

Πηγή: εφημερίδα Spirto

  • #News
  • #Anna Vissi
  • #Despoina Vandi
  • #Triantafyllos
Διαβάστε επίσης »