Ο Ζαχίρ, μιλώντας το περιοδικό People αποκάλυψε και κάτι, το οποίο το είχε μοιραστεί μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα. Ποιο ήταν το… μυστικό; Θεωρούσε πως είχε ξεφτιλιστεί στον κόσμο!

Κι όμως, όχι ρε Ζαχιράκο. Ο κόσμος σε λάτρεψε…

«Αυτούς τους τρεισήμισι μήνες είχα το άγχος μήπως ο κόσμος με θεωρήσει έναν κακομοίρη, δυστυχισμένο. Γιατί ποτέ μέχρι τη μέρα της οντισιόν δεν είχα μιλήσει για την ιστορία μου και δεν είχα αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς έχω μεγαλώσει, τι ζόρια έχω περάσει, αλλά και τι κινδύνους έχω αντιμετωπίσει που θα μπορούσαν να μου στοιχίσουν τη ζωή. Αυτό ίσως και να επηρέασε το κομμάτι της απόδοσής μου στη μαγειρική.


Διαβάζονται επίσης:
  Power of Love spoiler - διαρρή: Αυτοί είναι οι αγαπημένοι παίκτες της εβδομάδας!
  Survivor spoiler: Το σημερινό αγώνισμα και το αποτέλεσμα

Θεωρούσα πως είχα ξεφτιλιστεί στον κόσμο και ότι όλοι γελάνε μαζί μου. Αισθανόμουν άσχημα και ντροπή που μίλησα στην οντισιόν για μένα, διότι εδώ έπρεπε να δείξω το ταλέντο μου στη μαγειρική, όχι να πω την ιστορία της ζωής μου. Αυτό που σου λέω τώρα δεν το μοιράστηκα με κανέναν μέσα στο παιχνίδι, παρά μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα. Μάλιστα, τόσο στον Χρήστο όσο και στον Παντελή είχα πει ότι ήθελα να φύγω από το MasterChef» εξομολογήθηκε ο Ζαχίρ.

Τι λένε στο twitter για το MASTERCHEF:


Τι λένε στο twitter για το MASTERCHEF:

Διαβάστε επίσης »