ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! Η κυβέρνηση στηρίζει την Μενδώνη: Είναι μία καλή υπουργός

Newsteam 0 Comments

πελωνηη

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ενημερώνει σήμερα τους πολιτικούς συντάκτες. Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και οι δηλώσεις της κ. Μενδώνη φάνηκε να έχει δημιουργήσει τριγμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Η κ.Πελώνη τόνισε πάντως ότι ήταν ατυχής η έκφραση της Υπουργού και ότι πρόκειται για μια καλή υπουργό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! Η κυβέρνηση στηρίζει την Μενδώνη: Είναι μία καλή υπουργός

Ξεκινώντας την ενημέρωση η κα Πελώνη είπε ότι από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση ενθάρρυνε τα θύματα να βγουν και να μιλήσουν. Και πως η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και θα δημιουργηθεί ένα πλαίσιο στο οποίο δεν θα μπορεί κανείς να περνάει τις κόκκινες γραμμές.

Είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλίες τις οποίες θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και πως επίσης ζήτησε συζήτηση που θα γίνει την Πέμπτη στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Στο ερώτημα αν συμφωνεί η κυβέρνηση με την έκφραση της υπουργού Πολιτισμού για τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, η κα Πελώνη είπε ότι η έκφραση αυτή είναι ατυχής, όπως και ο χειρισμός της υπόθεσης. Ωστόσο είπε ότι η κυβέρνηση στηρίζει την κα Μενδώνη και πως είναι καλή υπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »