Ο Έκτορας Μποτρίνι αποκαλύπτει για το Master Chef! Είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν να πάω, αλλά…»!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό μίλησε για όλα ο πασίγνωστος σεφ!

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Σε ερώτηση που του έγινε εάν έβλεπε MasterChef απάντησε:
«Ναι, το έβλεπα. Μια φορά είχα ακούσει τους τρεις κριτές να λένε ότι βγάζουν «amuse-bouche» στα μαγαζιά τους. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για την εκπαίδευση του κοινού; Ακούω να κοροϊδεύουν το MasterChef και να το λένε ριάλιτι, αλλά αυτή είναι μια πληροφορία που ακούστηκε εκεί. Ήξερε ο Ελληνας πριν από τρία χρόνια τι είναι το «amuse-bouche»; Εσύ ξέρεις; Είναι το καλωσόρισμα που σου βγάζουν στο μαγαζί».

Για το εάν θα πήγαινε ως κριτής απάντησε:
«Ηταν να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε. Είχα κι ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Αλλά γιατί με ρωτάς; Έχω κάνει πολύ χειρότερα από το MasterChef, αυτό θα με πείραζε».

Απίστευτο ξέσπασμα από τον Έκτορα Μποτρίνι! «Ένας ηλ@θιος τεμπέλης, που βγάζει χρήματα επωφελούμενος»!
Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε ο Έκτορας Μποτρίνι, λέγοντας τους Influencers ηλίθιους τεμπέληδες που βγάζουν λεφτά επωφελούμενοι.

Το τελευταίο του post προκάλεσε εντύπωση σε όσους τον ακολουθούν, καθώς, αποφάσισε να «τα βάλει» με όλους τους influencers.

Αποκαλώντας τους ηλίθιους και τεμπέληδες, ο Έκτορας Μποτρίνι ανέφερε πως όσοι κάνουν αυτό το επάγγελμα απλά βγάζουν χρήματα επωφελούμενοι από την ηλιθιότητα κάποιων πάμπλουτων.

«O influencer είναι στην ουσία ένας ηλίθιος τεμπέλης, που βγάζει χρήματα επωφελούμενος από την ηλιθιότητα κάποιων πάμπλουτων που δεν είναι σε θέση να διαλέξουν μόνοι ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια για ηλίθιους.», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του ο Εκτορας Μποτρίνι.


Διαβάστε επίσης »