Ένα παράξενο αλλά και ταυτόχρονα ανησυχητικό επεισόδιο είχαμε πριν από λίγες μέρες στο ΚΕΠ Γέρακα Αττικής. 

Ένας πολίτης που μπήκε να εξυπηρετηθεί, έκανε παρατήρηση σε υπάλληλο του ΚΕΠ διότι δεν φορούσε μάσκα, απαιτώντας σε έντονο ύφος να φορέσει. Η γυναίκα υπάλληλος του ΚΕΠ του εξήγησε πως δεν τη φορά για Ιατρικούς λόγους και μάλιστα έχει και χαρτί από γιατρό, στο οποίο αναφέρονται μέσα οι λόγοι υγείας που δεν της το επιτρέπουν . Η υπάλληλος μάλιστα δούλευε και πίσω από προστατευτικό πλέξι γκλας.

Ο πολίτης μετά από αυτό αντί να ηρεμήσει και να κατανοήσει τον λόγο που η γυναίκα δεν μπορούσε να φορέσει μάσκα, έγινε έξαλλος και άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να χτυπάει ότι έβρισκε μπροστά του, ενώ αποπειράθηκε να σπάσει και το πλέξι γκλας που προστάτευε την υπάλληλο. Ένας άλλος πολίτης που βρισκόταν εντός του χώρου κατάφερε τελικώς να τον απομακρύνει, αλλά η ιστορία δεν τελείωσε εκεί.

Ο Κύριος που δημιούργησε το επεισόδιο, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ώστε να καταγγείλει το γεγονός ότι η υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα. Ένα περιπολικό με δύο άντρες πήγαν στο ΚΕΠ και μόλις η γυναίκα τους εξήγησε τι συνέβη , της συνέστησαν να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Η γυναίκα που μετά  από το περιστατικό χρειάστηκε ηρεμιστικά για να συνέλθει μετά από μερικές μέρες κατέθεσε έγγραφη αναφορά για το περιστατικό στον Δήμο ενώ μετέβη και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταθέσει μήνυση. Εκεί όμως την περίμενε κι άλλη έκπληξη αφού οι αστυνομικοί της είπαν ότι δεν έχουν τα στοιχεία του εν λόγω ανθρώπου.. Παράξενο βέβαια, αφού οι ίδιοι την είχαν προτρέψει να καταθέσει τη μήνυση πριν λίγες μέρες λέγοντάς της πως τα έχουν τα στοιχεία του, αφού εκείνος πρώτος είχε πάει στην αστυνομία για να κάνει την καταγγελία για την υπάλληλο.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται στην κοινωνία με τους φανατικούς της μάσκας είναι πλέον άκρως ανησυχητικό, αφού τέτοια σκηνικά μπορεί να επαναληφθούν και μάλιστα μπορεί να έχουν και χειρότερη κατάληξη από το συγκεκριμένο..

capture-20200917-114404capture-20200917-114038

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διαβάστε επίσης »