Παρά την μονοψήφια αφετηρία του μιας και η πάσα του Δούση ήταν μόλις 7%, ο Κοκλώνης με τοJust the 2 of us, κατάφερε χθές, όχι απλά να περάσει τον μέσο όρο του σταθμού αλλά να διαλύσει τον Σκαϊ και τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Μάλιστα κάποια στιγμή η διαφορά τους έφτασε μέχρι και στις 10 μονάδες.

Νούμερα πολύ εντυπωσιακά για έναν σταθμό που στην καλύτερη ημέρα του είναι τέταρτος στη γενική κατάταξη. Τι συνέβη και είδαμε μέχρι και 17%;

Ο κόσμος διασκεδάζει. Περνάει καλά, η κριτική επιτροπή έχει ξετσουτσουρώσει-αρκεί να σταματήσουν κάποια στιγμή η Σταυροπούλου και η Μπακοδήμου να επαναλαμβάνουν αυτά που λέει ο Φασουλής και η Βανδή αντίστοιχα- και ο Κοκλώνης δείχνει φανερά την παρέμβαση του στο show.

Απο τις επιλογές των τραγουδιών που βάζει το χεράκι του, μέχρι τις ατάκες του στον αέρα. Χθές είδαμε για πρώτη φορά και τι συμβαίνει στα παρασκήνια. Και αυτό κράτησε τον κόσμο φανατικά στο παρεάκι του.

Αν το μοντάζ δεν ήταν τόσο τραχύ και άστοχο σε κάποια σημεία… θα μιλούσαμε σήμερα για την πιο άρτια τηλεοπτική παραγωγή της χώρας… στην μετά κορονοϊού εποχή.

Όσο για τον Παπαδόπουλο; Ζεί τις τελευταίες ημέρες του τηλεοπτικού του κόνδορα μιας και ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια. Το κοινό που παραμένει πλεόν στον Σπύρο είναι μεγάλο σε ηλικία, μη εμπορικό, μη καταναλωτικό και η καλύτερη λύση και για τον ίδιο είναι πλεόν να κάτσει σπίτι του και να ξεκουράσει την εικόνα του…

Δείτε αναλυτικά

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »