Αν και έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό, οι προφυλάξεις και οι συνθήκες μόνο ιδανικές για την ίασή τους δεν είναι. Στη σχολή αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο, τέσσερα άτομα διαμένουν σε έναν θάλαμο, χωρίς θέρμανση και τροφή κατάλληλη για να ξεπεράσουν το πρόβλημα, καταγγέλει αναγνώστης μας.

Διαβάστε ακριβώς τι γράφει:

Απίστευτη καταγγελία! Σε άθλιες συνθήκες διαμένουν δόκιμοι αστυφύλακες που ασθενούν με κορωνοϊό

“Πριν περίπου μία εβδομάδα ένας εκπαιδευτής της σχολής αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο κόλλησε κορωνοιό και τον μετάδωσε στους δόκιμους της σχολής. Οι δόκιμοι που ασθενούν, κρατούνται σε θαλάμους μαζί με 3 άλλα άτομα, χωρίς να τους παρέχεται θέρμανση ή τροφή κατάλληλη για την ανάρρωσή τους.

Τα παράπονα των δοκίμων και των γονέων για καλύτερη μεταχείρηση δεν φέρνουν κάποιο αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι ασθενείς είναι ηλικίας 18 χρονών, πρώτη φορά φεύγουν από το σπίτι τους. Τα παιδιά αυτά, γιατί για παιδιά πρόκειται, είχαν την επιθυμία να προστατεύσουν τον πολίτη και ως αντάλλαγμα δεν τους προσφερονται βασικές παροχές τώρα που τις χρειάζονται.

Οι γονείς τους βλέπουν τα δίκαια αιτήματά τους να απορρίπτονται. Όσο περισσότερο και γρηγορότερα διαδωθεί αυτή η κατάσταση, τόσο πιο πολλή συμπαράσταση δίνουμε στα παιδιά αυτά και τόσο πιο πολλές ελπίδες υπάρχουν ώστε να τους δωθούν οι παροχές που τους χρειάζονται”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »