Ποια Τουρκία; Η δημοσιογράφος που έβαλε τον Μπογδάνο στη θέση του…

Media 15 Σεπτεμβρίου 2021 22:50

Σταμάτης Μαλέλης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνεργάστηκαν για ένα διάστημα στον ΣΚΑΪ, τότε που ο πρώτος ήταν διευθυντής ειδήσεων στο κανάλι του Φαλήρου, και ο δεύτερος είχε μία ή και δύο εκπομπές.

Σε μια απ’ αυτές, στην απογευματινή ενημερωτική που έκανε, είχε αφήσει υπαινιγμούς ότι ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνδεόταν με μια τρομοκρατική ενέργεια που είχε γίνει στο γραφείο του Λουκά Παπαδήμου.

«Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει “είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι;” ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό”», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τότε, ο σταθμός είχε βγάλει καταδικαστική ανακοίνωση και λίγο μετά ήρθε και η απόλυση Μπογδάνου.

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι βουλευτής της ΝΔ και το πρωί ανάρτησε στο Twitter ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας Meaculpa.gr, που κάποτε ήταν δικής του ιδιοκτησίας, στο οποίο δημοσίευμα περιελαμβανόταν μια λίστα με τα ονόματα παιδιών μεταναστών και της δασκάλας τους, κάτι που είναι παράνομο αλλά και στοχοποίηση, αφού το άρθρο εστίαζε στο δημογραφικό και έθετε ως αιτία το μεταναστευτικό.

Εκτός από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μεταξύ όσων αντέδρασαν με επιθετικό τρόπο προς τον κ. Μπογδάνο, ήταν και ο Σταμάτης Μαλέλης με μια καυστική ανάρτηση στο Twitter.

«Κωνσταντίνε γιατί πρέπει συνεχώς να μου υπενθυμίζεις πόσο δίκιο είχα που σε απέλυσα…».

Κωνσταντίνε γιατί πρέπει συνεχώς να μου υπενθυμίζεις πόσο δίκιο είχα που σε απέλυσα #Μπογδανος

— Stamatis Malelis (@stamatismalelis) September 15, 2021

  • Κωνσταντίνος Μπογδάνος
  • Σταμάτης Μαλέλης

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »