Οι Λαρισαίοι είναι αυτοί που σκαρφίζονται πολλά και διάφορα για να ξεφύγουν από τους αυστηρούς ελέγχους της αστυνομίας, τώρα που απαγορεύεται η κυκλοφορία λόγω του κορονοιού.

Μάρτυρες πολλών και διάφορων ευτράπελων αστυνομικοί σε όλο το νομό που πολλές φορές δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που ακούνε ή βλέπουν.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ένας ηλικιωμένος οδηγός ο οποίος είπε το εξής: Πάω να ταΐσω τα κορίτσια μου, όταν τον ρώτησαν σε ποια κορίτσια αναφέρεται συνέχισε λέγοντας: Πηγαίνω εδώ στο χωριό που έχω καμιά ογδονταριά κότες και αν δεν πάω θα πεθάνουν στην πείνα, τους απάντησε, με φυσιολογικό ύφος αφήνοντάς τους σύξυλους.

Γυναίκα ήθελε να κρύψει… την ηλικία της

Ευειδής κυρία που είχε τα χρονάκια της αλλά και συμπληρωμένο έγγραφο, αρνούνταν επίμονα να δείξει στους αστυνομικούς την πίσω πλευρά της ταυτότητας της για να μη φανερωθεί… η ηλικία της.

Σε άλλη περίπτωση νεαρής ηλικίας οδηγός είχε στα χέρια του χαρτί στο οποίο δεν έγραφε επώνυμο και όνομα αλλά μόνο τη φράση εγώ πάω να πάρω πετρέλαιο για τη μάνα μου Άλλος πάλι στη θέα των αστυνομικών ακινητοποίησε το όχημά του και έβγαλε ένα μπλοκάκι στο οποίο άρχισε να γράφει κείμενο για τη μετακίνησή του και άρχισε να διαμαρτύρεται που οι αστυνομικοί δεν τον άφησαν να τελειώσει το κείμενο.

Άλλος είχε γράψει αιτία μετακίνησης στο βιβλίο των σέρβις του αυτοκινήτου του ενώ ένας άλλος σε προσυμπληρωμένη φόρμουλα έβαλε Χ σε όλα τα κουτάκια.Αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν τρεις νεαρούς που κάθονταν σε παγκάκι και έτρωγαν σουβλάκι. Όταν τους ζήτησαν τα έγγραφα και οι τρεις έδειξαν μήνυμα με δικαιολογία για περπάτημα…

Πάντα ήθελα να μου περάσουν χειροπέδες

Κυκλοφορώ χωρίς χαρτί και χωρίς μήνυμα γιατί πάντα ήθελα να μου περάσουν χειροπέδες είπε πανέμορφη νεαρή σε αστυνομικό που έμεινε εμβρόντητος να την ακούει και φυσικά της επέβαλε το πρόστιμο χωρίς… να της περάσει χειροπέδες!

Επίσης πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν, κατά τη διάρκεια ελέγχων της αστυνομίας, ότι πηγαίνουν αργά το βράδυ στο χωράφι τους. Ενώ αίσθηση προκαλεί η δικαιολογία πολλών νεαρών Λαρισαίων ότι πηγαίνουν το βράδυ στον Τύρναβο προκειμένου να πάρουν χρήματα από τράπεζες.

Εκείνος όμως που κυριολεκτικά έκανε εντύπωση ήταν νεαρός που σε ερώτηση αστυνομικού για που πηγαίνει του απάντησε εντελώς φυσικά: Είμαι άρρωστος και πάνω να πάρω το φάρμακό μου…

Πενία τέχνας κατεργάζεται έλεγαν οι αρχαίοι και να που βρίσκει την εφαρμογή του και στην Ελλάδα του κορονοϊού…

Διαβάστε επίσης »