Νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο φως μέσα από τη δικογραφία για την απαγωγή και κακοποίηση του δεκάχρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2020, μια υπόθεση που συγκλόνισε και συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Προκύπτει ότι η 33χρονη απαγωγέας, Ειρήνη Μούρθου, είχε επαφές με επιχειρηματία της συμπρωτεύουσας, ο οποίος και γνώριζε για την απαγωγή του ανήλικου κοριτσιού αλλά και χρηματοδοτούσε την κατηγορούμενη με χρηματικά ποσά κατά την διάρκεια της σχέσης τους.

Απαγωγή Μαρκέλλας – Κατηγορούμενος

Ο εν λόγω επιχειρηματίας με δραστηριότητα στον εφοπλιστικό χώρο, κατηγορείται ότι ενεργώντας με πρόθεση, παρείχε οποιαδήποτε συνδρομή στην απαγωγέα, πριν από την τέλεση και κατά την τέλεση της πράξης που διέπραξε. Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, παρείχε βοήθεια στην Ειρήνη Μούρθου με σκοπό να μεταχειριστεί η ίδια την ανήλικη σε «ανήθικες ασχολίες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Μέσα στην πολυσέλιδη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του εμπλεκόμενου στην υπόθεση επιχειρηματία, αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους πρόκειται να καθίσει σύντομα στο εδώλιο του κατηγορούμενου, για την πράξη της απλής συνέργειας σε αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών.
Πιο συγκεκριμένα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, κατά το χρονικό διάστημα από 11-6-2020 ως 13-6-2020 κι ενόσω η δράστης , έχοντας απαγάγει την ανήλικη Μαρκέλλα, την κατακρατούσε παράνομα, εκείνος έχοντας πρόθεση και γνωρίζοντας την εκ μέρους της Ειρήνης Μούρθου τέλεση της παράνομης πράξης της αρπαγής, παρείχε υλική και ψυχική συνδρομή σε αυτήν, πηγαινοερχόμενος επανειλημμένως από το σπίτι του στο διαμέρισμα της, στηρίζοντας την ψυχολογικά, προμηθεύοντας την με χρηματικά ποσά.

Ο επιχειρηματίας στην απολογία του, επιχείρησε να διαχωρίσει τον εαυτό του από την υπόθεση της απαγωγής, δηλώνοντας εξοργισμένος με τον εαυτό του.
«Με την κ. Μούρθου γνωριστήκαμε μέσω του ιστότοπου «κάνε σ3ξ» σε αγγελίες για ερωτική συνεύρεση, μετά το καλοκαίρι του 2019. Εξ όσων μου είχε πει τότε ήταν ακόμα παντρεμένη, γιατί από συζητήσεις που είχαμε κάνει, μου είχε δώσει το τηλέφωνο για να επικοινωνούμε. Είπε ότι ο σύζυγος της γνωρίζει ότι εκδίδεται» αναφέρει στην απολογία του ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας. Και συνεχίζει παρακάτω: « Εγώ πήγα στην Καλαμαριά για να τις αφήσω τα προσωπικά της αντικείμενα που είχε στο σπίτι μου. Από κάποιο σημείο και μετά, μέσα στην καραντίνα έγιναν οι συναντήσεις μας πιο συχνές και επειδή άρχισε να μου παράσχει και υπηρεσίες καθαριότητας και φαγητού, ξεκίνησε να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι μου πάντα επί πληρωμή και να αφήνει τα προσωπικά της αντικείμενα στο σπίτι μου, όπως το laptop, που της το επέστρεψα το πρώτο βράδυ».
Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται, η 33χρονη του μίλησε για την Μαρκέλλα. « Μου μίλησε για μια κοπέλα στην παλιά της γειτονιά, την Μαρκέλλα, που τη συνδύαζε με γεγονότα κακοποίησης και ήθελε να βοηθήσει. Είπε για μια κοπέλα που βίωνε κακοποίηση και συνέκρινε το κοριτσάκι με το δικό της παρελθόν. Κάποιο βράδυ στη τηλεόραση, είδα το Amber Alert, είδα την περιοχή της Τούμπας και συγκλονίστηκα. Πήρα τα πράγματα της, την βρήκα και την εκλιπαρούσα να αφήσει το παιδί.
Από τη τηλεόραση έμαθα τι έγινε. Η Ειρήνη εκδιδόταν εκείνη την περίοδο με άλλους πελάτες. Μάλιστα και εγώ πήγαινα σε άλλα διαμερίσματα. Η αμοιβή για την ερωτική συνεύρεση ήταν 150 ευρώ και δίωρα, τρίωρα, πεντάωρα. Αργότερα όταν άρχισε να μου προσφέρει και υπηρεσίες φαγητού και καθαριότητας, έφτανα να της δίνω και 700 ευρώ. Μέσα στη καραντίνα οι επαφές μας ήταν πολύ περισσότερες . Βρισκόμασταν δυο τρεις φορές την εβδομάδα, πάντα επί πληρωμή.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »