Νέα στοιχεία που «καίνε» τον φερόμενο ως συνεργό στην απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας τον Ιούνιο του 2020, έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνονται στο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου με το οποίο παραπέμπονται να δικαστούν για βαριά αδικήματα τόσο η 35χρονη Μούρθου, όσο και ο 41χρονος φίλος της.

Στο βούλευμα γίνεται εκτενής αναφορά στη φερόμενη συμμετοχή του 41χρονου επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, η εμπλοκή του οποίου αποκαλύφθηκε με δεύτερη ανακριτική έρευνα.

Απαγωγή Μαρκέλλας – Aνδρικό

Το Δικαστικό Συμβούλιο στην απόφασή του, όπως αποκαλύπτει η Realnews, αναφέρει ότι ο φίλος της 35χρονης βρέθηκε στο σημείο όπου κρατήθηκε το παιδί, όπως προέκυψε από δείγμα DNA που βρέθηκε σε πόμολο πόρτας, αλλά και από την ενεργοποίηση του wi-fi στο κινητό του τηλέφωνο.
Από την πλευρά του ο 41χρονος γνωστός επιχειρηματίας αρνείται την οποιαδήποτε σχέση του με την απαγωγή του παιδιού, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι την πληροφορήθηκε από την Ειρήνη Μούρθου με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση τουλάχιστον από τις 25/12/2019 παρόλο που ζούσαν σε διαφορετικές κατοικίες, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα.
Παράλληλα, η 35χρονη ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στην 10χρονη μαθήτρια, ούτε την κακοποίησε.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »