Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουλίου 2021 09:50

Αντζελίνα Τζολί: ξανά στα δικαστήρια με τον Μπραντ Πιτ για την εταιρεία κρασιού τους

Αντζελίνα Τζολί: πάλι στα

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι δικαστικές κόντρες τους τελειώνουν.

Ακόμη και μετά την απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών τους, αλλά και τη ρύθμιση μεγάλου μέρους των περιουσιακών τους στοιχείων, θα συνεχιστούν τα δικαστήρια.

Οι Brangelina θα εμφανιστούν και πάλι ενώπιον του δικαστή με αφορμή την ιδιαίτερα κερδοφόρα εταιρεία κρασιού. Την οποία έχουν δημιουργήσει μαζί.

Η Αντζελίνα Τζολί απευθύνθηκε στο δικαστήριο για να λύσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες που τη συνδέουν με τον Μπραντ Πιτ. Και ζητά να της επιτραπεί να πουλήσει το μερίδιό της από την εταιρεία που έχει με τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με το TMZ, η Χολιγουντιανή σταρ συμπλήρωσε ήδη τα χαρτιά και ζήτησε ακρόαση από τον δικαστή. Προκειμένου να προχωρήσει στο «ξεπάγωμα» των νομικών διαδικασιών για την εταιρεία κρασιού. Ώστε να προχωρήσει στην πώληση του μεριδίου της. Το «πάγωμα» της γαλλικής εταιρείας έγινε μόλις κατέθεσαν την αίτηση του διαζυγίου τους.

Ο νομικός σύμβουλος της Τζολί επικοινώνησε με τη νομική εκπροσώπηση του Πιτ, ώστε να λυθεί εξωδικαστικά η υπόθεση. Αλλά η καθυστέρηση που δέχθηκε οδήγησε την ηθοποιό στο να κινηθεί και πάλι νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της.

  • #News
  • #Αντζελίνα Τζολί
  • #Μπραντ Πιτ
Διαβάστε επίσης »