Αντώνης Κανάκης: Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο φέρνουν αλλαγές στον ΑΝT1

Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 και προμηνύονται αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού

Με διάλειμμα δύο σεζόν, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μέσα από το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο.

Αντώνης Κανάκης: Ράδιο Αρβύλα

Δύο εκπομπές που δρομολογούν μια σειρά από αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου.  Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παίρνει θα μας κάνουν συντροφιά Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 8 το βράδυ, όπως ακριβώς και τη σεζόν 2007-2008, όταν είχαν πρωτοβγεί στον αέρα με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Στόχος η αγάπη και στήριξη των τηλεθεατών, όπως και την περσινή χρονιά.

Αυτή η επιστροφή λοιπόν, αλλάζει τις ώρες στον «Ήλιο», «5×5», με τη σειρά να μεταφέρεται πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ το τηλεπαιχνίδι θα μετατοπιστεί στις 4 το απόγευμα ως συνέχεια του «Ρουκ-Ζουκ».

Αντώνης Κανάκης: Σώζει το «Game of Chefs»

Την ίδια ώρα, δεν θα υπάρξει ούτε κόψιμο, αλλά ούτε και μετατόπιση για το «Game of Chefs», παρά τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Κι αυτό διότι θα το διασώσει το  Ράδιο Αρβύλα με τον «Ήλιο» να είναι το πρόγραμμα που θα αλλάξει ώρα.

Σε αυτό, ας μην γελιόμαστε συνεισέφερε και το κόψιμο του Top Chef.

Για την ακρίβεια το Top Chef δεν θα κοπεί ακριβώς, αλλά της πρόωρης ολοκλήρωσής του κατά μερικές εβδομάδες. Έτσι ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά, συνεπώς θα δοθούν και τα 100.000 ευρώ που αποτελούν το έπαθλο για τον νικητή.

Συγκεκριμένα όπως προκύπτει, ο τελικός αναμένεται να προβληθεί την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου και ώρα 21:00.

Διαβάστε επίσης »