Η αλήθεια είναι ότι το megaλο κανάλι δεν μας έχει συνηθίσει σε φιλοκυβερνητική γραμμή, ειδικά στο δελτίο ειδήσεων. Και ξένισε τις προάλλες που εμφανίστηκε ένα γράφημα άκρως παραπλανητικό, με το 29,2% να φαίνεται σχεδόν το μισό του 28,8%!

Ωστόσο ο διευθυντής Σταμάτης Μαλέλης έσπευσε, προς τιμή του, να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μέσω Twitter παραδεχόμενος ότι ήταν λάθος – όχι μόνο αυτή η κάρτα, αλλά και μια άλλη.

Και η αλήθεια, ως μάθαμε, είναι αυτή: ανθρώπινο λάθος. Και, ασχέτως αν ο Μαλέλης υποσχέθηκε μέσω social media να αναλάβει δράση ώστε να μη ξαναγίνει, το ευχάριστο για τους εργαζομένους (ως μάθαμε) είναι ότι αποφασίστηκε να μην υπάρξουν συνέπειες και να μείνει εκεί το θέμα. Δεν είναι καιροί για απολύσεις, ειδικά για τέτοια λάθη (που γίνονται, απλώς σε άλλα κανάλια δεν είναι «λάθος», είναι προπαγάνδα – εξ ου και η καχυποψία).

 

Το θέμα είναι πού φείλεται αυτό το λάθος. Μα, ως μάθαμε, στην υποστελέχωση του καναλιού, τόσο τις καθημερινές και ειδικά τα Σαββατοκύριακα, μάλιστα τέσσερις παραιτήσεις του τελευταίο μήνα από την παραγωγή του του Mega, δεν αναπληρώθηκαν.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »