Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουνίου 2021 15:15

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Το δικό μου μυστικό είναι να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς»

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το δικό

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, με αφορμή την εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε όταν ξεκίνησε να κάνει δίαιτα με χάπια, είπε την προσωπική της εμπειρία.

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Το δικό μου μυστικό είναι να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς».

«Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για μένα. Είναι δύσκολο να σε κρίνουν για τα κιλά σου και το λέω και συγκινούμαι γιατί έχω περάσει πάρα πολλά γι’ αυτά τα κιλά. Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου ότι δεν αξίζει καθόλου, καθόλου, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.

Εγώ πήρα 20 κιλά, μπορεί και παραπάνω. Δεν καταλάβαινα πώς έβαζα κιλά. Το φαγητό είναι πάντα εκεί, δεν σε προδίδει ποτέ, σου προσφέρει αγάπη και αγκαλιά όποτε τη θέλεις εσύ. Επειδή για πολλά χρόνια έδινα τους δικούς μου αγώνες σε πολλά επίπεδα, έφτασε μια μέρα που άρχισα να ξεσπάω στο φαγητό και να τρώω ασταμάτητα. Να γυρνάω στο σπίτι, να βλέπουμε με τον άντρα μου ταινίες και να τρώμε ποπ κορν, παγωτό και ξανά και ξανά…

Όλοι οι δικοί μου άνθρωποι μού έλεγαν με αγάπη «πρέπει να χάσεις κιλά». Όπου πήγαινα ήταν αυτό το θέμα συζήτησης: «Πώς είσαι τόσο όμορφη κοπέλα και πήρες κιλά»; Μου έστελναν μηνύματα «έχεις γίνει φάλαινα, αγελάδα, δεν μπορείς να κάνεις καριέρα πουθενά».

Μπορώ να σας μιλήσω για ένα τρισεκατομμύριο δίαιτες που έχω κάνει. Έχω πάει παντού! Απέτυχαν όλα γιατί τα παράταγα μετά από 1-2 εβδομάδες, όταν πιεζόμουν επειδή μου έλεγαν «κάνε δίαιτα».

Πήγαινα στο ψυγείο και έτρωγα άλλα τόσα κι άλλα τόσα και δεν με αναγνώριζα»

«Το δικό μου μυστικό είναι να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Εγώ μπήκα σε διατροφή κι αν πετυχαίνει τώρα είναι γιατί το ήθελα εγώ.

Θέλεις να κρύβεσαι, ντρέπεσαι για το σώμα σου, για τα κιλά σου. Έχω κάνει δύο καισαρικές. Ό,τι κι αν έχετε ζήσει στο σπίτι σας, το έχω ζήσει κι εγώ. Ένας είναι ο τρόπος, αγάπη και αγκαλιά. Και αυτό αφορά και τον περίγυρο. Μην πυροβολείτε αυτόν που θέλει να χάσει τα κιλά του.

Τα έχω κάνει όλα. Ο άντρας μου το ξέρει. Έχω χαλάσει πάρα πολλά γι΄αυτό. Αγαπήστε τον εαυτό σας και μην κρίνετε τόσο αυστηρά. Αγχώνεσαι, ντρέπεσαι, δεν ήθελα ο Χάρης να με δει γυμνή, κρυβόμουν».

  • #News
  • #Showbiz
  • #Αντελίνα Βαρθακούρη
  • #ΣουΚου Family
Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT

Διαβάστε επίσης »