Δεν είναι μόνο η κακή διαχείριση των προμηθευτών, οι φασαρίες… τα τηλεφωνήματα τα εξώδικα και οι μη καταβλητέες εκρεμμότητες που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ κακό όνομα στην αγορά. Το πρόβλημα είναι γενικό. Είναι απο την κορυφή μέχρι και το πιο χαμηλό επίπεδο. Και εκεί εντοπίζεται το τεράστιο έλλειμμα εμπειρίας των στελεχών απο το “κάτω ράφι” που προδίδει την ανικανότητα τους.

 

Άνω Κάτω το ΟΡΕΝ. Κρίσιμες οι επόμερες ώρες. Βγήκαν οι σκελετοί απο την ντουλάπα

Στα τελευταία ρεπορτάζ μας αναδείξαμε κάποια απο αυτά τα “κακώς κείμενα”.

Σκοτωμός στο ΟΡΕΝ – Ο σφιχτούλης, η Nielsen, η ύαινα τα σάλια και τα νούμερα

 

Έξαλλη η Φουρεϊρα με το ΟΡΕΝ – Τα 35 χιλιάρικα ο Σκάϊ και ο Αρσενάκος

Αναρχία στο ΟΡΕΝ – Η γκάφα με τους Κύπριους και το παραμύθι με τον Κανάκη

 

Πανικός στο ΟΡΕΝ με τον Κανάκη – “Λέει στον αέρα ότι φεύγει… και δεν αντιδρά κανείς”

Βόμβα στο ΟΡΕΝ – Άρχισε τα ψωνίστικα ο Κανάκης . Δεν βγάζει το “βινύλιο”

 

 

Κι επειδή μιλάμε για ανθρώπους και όχι για μηχανήματα… καλά θα κάνουν κάποιοι στη Ροή… και στο πρόγραμμα να χαλαρώσουν και να μην λειτουργούν ώς μέθυσοι, με φωνές και τσαμπουκάδες… διότι μαθαίνω πώς κάποιοι συνεργάτες του καναλιού νύν και πρώην είναι έτοιμοι να καταγγείλουν εργασιακό εκφοβισμό. Μιας και είναι και της μοδός.

 

Πάμε τώρα στα νεώτερα. Μαθαίνω πώς έχει ζητηθεί έρευνα για το τμήμα μυθοπλασίας. ΝΑΙ. Το ΟΡΕΝ ενώ δεν έχει σήριαλ έχει τμήμα μυθοπλασίας. Αν ευσταθούν δε  όσα ακούω για υπέρογκες αμοιβές… των τριών… τεσσάρων στελεχών που απαρτίζουν το τμήμα… τότε υπάρχει όντως “χώρος” για έρευνα.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όλα τα παραπάνω έχουν φτάσει στ΄αυτιά του ΔΣ και είναι σχεδόν βέβαιο πώς τις επόμενες ημέρες να έχουμε σαρωτικές αλλαγές στο “μαγαζί”. Σε πρόσωπα και προγράμματα. Απο ψηλά μέχρι και χαμηλά. Απο στελέχη μέχρι και παρουσιαστές.

Άντε επιτέλους… μπας και γίνει ανταγωνιστικό και αναπνεύσουν και τα ικανά στελέχη που τόσο καιρό είναι στην “απέξω”.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »