Αν και είναι νωρίς ακόμη για ασφαλή συμπεράσματα η παρουσία των «Αρβύλα» στη ζώνη των 20.00 ανακάτεψε την τράπουλα και άσκησε αφόρητη πίεση στα δελτία ΣΚΑΪ, STAR και MEGA που παίζουν εκείνη την ώρα.

 

Άνω κάτω στο Mega. Αλλάζει ώρα το δελτίο αλλά και η παρουσιάστρια 

 

Όπως είναι φυσικό τη μεγαλύτερη πίεση δέχεται το βραδινό δελτίο ειδήσεων του MEGA και μάλλον θα επισπευθούν οι αλλαγές που είχαν ακουστεί πριν λίγο καιρό.

 

 

 

 

  • Υπάρχει ΠΡΩΤΟΝ η σκέψη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να πάει στις 19.00 και να μπει στην καρδιά του ανταγωνισμού με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό. Είναι μια σκέψη και όχι οριστική απόφαση.
  • Η δεύτερη σκέψη που όμως κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος είναι να μην υπάρχει κεντρική παρουσιάστρια και να δοκιμαστεί για ένα χρονικό διάστημα μοντέλο της δεκαετίας του 1990 στην ΕΡΤ.

 

Τι σημαίνει αυτό;

 

 

 

 

Πως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζουν εναλλάξ πρόσωπα. Και συγκεκριμένα η Ράνια Τζίμα που είναι η τώρα, η Κατερίνα Παναγοπούλου που λέει το δελτίο Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή και η Δώρα Αναγνωστοπούλου που από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μετακινήθηκε τη φετινή σεζόν στο μεσημεριανό. Μάλιστα δεν αποκλείεται στο rotation να μπουν και η Μαριλένα Γεραντώνη ακόμη και η Στέλλα Γκαντώνα που παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου όμως μέχρι πέρσι έλεγε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open τα Σαββατοκύριακα. Για μένα; ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ το rotation

 

 

 

Σε περίπτωση που προχωρήσει αυτό το μοντέλο τελικά η εναλλαγή θα γίνεται κάθε εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης »