Άννα Βίσση: Το αστρονομικό ποσό για ένα εισιτήριο στη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified16/07/2021 13:05

Άννα Βίσση: Το αστρονομικό


Άννα Βίσση: Το αστρονομικό ποσό για ένα εισιτήριο στη συναυλία της στο Μόντε ΚάρλοΗ Άννα Βίσση στα τέλη Σεπτεμβρίου θα δώσει μια συναυλία στο Μόντε Κάρλο και το πιο φθηνό εισιτήριο κοστίζει 707 ευρώ!

Η Άννα Βίσση θα δώσει μια συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Μόντε Κάρλο, και μέρος των εσόδων θα δοθούν για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας. Όποιος κοινός θνητός θέλει να την παρακολουθήσει να πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Βέβαια επειδή θα γίνει στο Μονακό πιστεύουμε ότι… δεν θα πάνε πολλοί κοινοί θνητοί, οπότε για αυτούς το φθηνότερο εισιτήριο των 707 ευρώ θα φαίνεται… πενιχρό.

«Η Άννα Βίσση στις 25 Σεπτεμβρίου θα κάνει μια συναυλία και το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο είναι 707 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα «Αλβέρτος» και έχει συγκεκριμένο σκοπό, για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not”.

«Μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο», πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Οι νικητές του διαγωνισμού μαγειρεύουν καλοκαιρινές συνταγές! (vid)

ΠΑΟΚ: Κούρτιτς και Ελ Καντουρί θα γίνουν ξανά συμπαίκτες (pic)

Έρχεται Lockdown-Η μετάλλαξη Δέλτα η αιτία λένε οι ειδικοί-Ποιες περιοχές κλείνουν!


Διαβάστε επίσης »