Άννα Βίσση: Όσα δεν είδατε από τη λαμπερή βραδιά (vids)

Με όμορφα τραγούδια και μελωδίες, αλλά και με τους εκλεκτούς καλεσμένους της, η Άννα Βίσση γέμισε με μουσική τα σπίτια και τις καρδιές μας μέσα από το MEGA.

Αρχής γενομένης από την κόρη και τα εγγόνια της, η Άννα φιλοξένησε μέσω διαδικτύου πάντα ανθρώπους που έχουν μια σημασία για την ίδια και τους αφιέρωσε τα τραγούδια της.

Η ίδια παρακολούθησε την εκπομπή παρέα με τον Νίκο Καρβέλα όπως αποκάλυψε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B_qHFAfHUqX

Η πλέον ροκ περσόνα του τραγουδιού, η Γιώτα Γιάννα, της φώναξε σ’αγαπώ με την Άννα να μιλά για το πώς την γνώρισε και την έκανε φίλη της μια βραδιά στην Απανεμιά στην Πλάκα.

Τη σκυτάλη πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος αποκάλυψε ότι τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τη μουσική και να μάθει τα πάντα για αυτήν διότι θέλει να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Φίλη της παρά τις γενιές που τις χωρίζουν αποκάλεσε και τη Μαρία Σάκκαρη στην οποία αφιέρωσε ένα παλιό αγαπημένο της τραγούδι, τα Μαθητικά χρόνια.

Σίγουρα, μία ιδιαίτερη συνομιλία ήταν αυτή με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ, που είχε και γενέθλια. Ο σχεδιαστής δήλωσε ότι η καραντίνα δεν τον επηρέασε τόσο γιατί είχε το πλεονέκτημα να μένει στη νότια Γαλλία στο εξοχικό του αλλά και γιατί συνήθιζε όταν σχεδίαζε να απομονώνεται για διαστήματα ώστε να δημιουργήσει. Φυσική ομορφιά αποκάλεσε την Άννα Βίσση, που του αφιέρωσε το Με αγάπη από μένα για σένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Βόμβα για τον τελικό από τον Ηρακλή!

Διαβάστε επίσης »