Την ταυτότητα ενός άγνωστου άνδρα, με τον οποίο είχε στενή σχέση, αλλά ποτέ δεν μιλούσε γι’ αυτόν, προσπαθούν να ανακαλύψουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της 38χρονης μετανάστριας από την Κίνα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

 

Ανατροπή στην Δολοφονία της Κινέζας – Την σκότωσε ο σύντροφός της;

 

 

 

Η έρευνα αυτή αποδεικνύεται κάθε μέρα και δυσκολότερη για τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αφού η άτυχη Κινέζα ήταν εξαιρετικά εσωστρεφής και δεν συζητούσε για την προσωπική και επαγγελματική ζωή της με κανέναν. Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να βρουν ένα ζευγάρι Κινέζων, με τους οποίους κάποιες φορές η 38χρονη επισκεπτόταν το καζίνο της Πάρνηθας, και κάποιους ακόμη συμπατριώτες της στο κέντρο της Αθήνας, μέλη συλλόγου μεταναστών από την Κίνα, με τους οποίους διατηρούσε κοινωνικές επαφές, κανείς τους όμως δεν μπόρεσε να περιγράψει την καθημερινότητα, την εργασία, τις συνήθειες και τις προσωπικές της σχέσεις.

 

 

  • Ενα σημαντικό στοιχείο στο οποίο κατέληξαν οι ερευνητές της Ασφάλειας, από το σύνολο των καταθέσεων που έχουν μέχρι στιγμής στη διάθεσή τους, είναι πως στη ζωή του θύματος υπήρχε κάποιο πρόσωπο με το οποίο έκανε παρέα και πολλές φορές διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ ή άλλα καταστήματα σε νυχτερινές εξόδους τους. Αυτό υπήρχε ως αίσθηση στους συμπατριώτες της με τους οποίους ήταν σε επαφή, όμως κανείς δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο για να βοηθήσει τις έρευνες της Αστυνομίας.

 

 

Ενα άλλο ζήτημα που προβληματίζει τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είναι το πού δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα. Η βαλίτσα, το ότι ο δράστης φρόντισε να τη σφραγίσει ερμητικά με ταινία και το ότι βρέθηκε μόνο με το εσώρουχό της τους κάνουν να πιστεύουν πως όλα αυτά έγιναν σε ένα σημείο «ασφαλές» για τον δράστη. Δηλαδή, στο σπίτι του ή σε κάποιον άλλο χώρο, πιθανότατα επαγγελματικό, τον οποίο ήλεγχε απόλυτα.

 

 

 

 

Αυτός ο χώρος δεν χρειάζεται απαραίτητα να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο σημείο δηλαδή όπου καταγράφηκε η τελευταία κλήση της 38χρονης, λένε αξιωματικοί της Ασφάλειας με γνώση των ερευνών και της ανάλυσης των στοιχείων που έχουν προκύψει. Μπορεί να ήταν σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής, όμως ο δράστης γνώριζε καλά την περιοχή των Βιλίων και ειδικότερα το δασικό σημείο στο οποίο πέταξε τη βαλίτσα με το σώμα της Κινέζας μετανάστριας.

 

Γνώριζε ότι από εκεί «δεν περνάει άνθρωπος» και ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεθεί. «Αν πίστευε κάτι άλλο, θα είχε θάψει τη βαλίτσα», λένε οι ίδιες πηγές ενημέρωσης. Και εκεί τίθενται και άλλα ερωτήματα για τους αστυνομικούς.

 

 

  • Ο άγνωστος δολοφόνος γνώριζε την περιοχή ως εκδρομέας και περιπατητής ή έχει κάποια σχέση με την περιοχή;
  • Κατάγεται ή έχει εξοχικό στα Βίλια, ή είναι αλλοδαπός που εργάζεται στην περιοχή;

 

 

 

Και, όπως είναι φυσικό, αυτά τα ερωτήματα άνοιξαν για τους αστυνομικούς έναν ακόμη κύκλο ερευνών, «πόρταπόρτα», σε ένα μεγάλο κύκλο γύρω από το σημείο όπου έγινε η μακάβρια ανακάλυψη, τυχαία, από δύο κυνηγούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο Realnews

Διαβάστε επίσης »