Νέα σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη: Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

Την επιστροφή του στη μυθοπλασία σχεδιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο δημοφιλής δημιουργός και ηθοποιός μπορεί να κάνει άλλα πράγματα στην τηλεόραση, ωστόσο απέχει συνειδητά από τα σενάρια εδώ και αρκετά χρόνια.

Τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν η «Εθνική Ελλάδος» που μεταδόθηκε από το Mega, προτού κλείσει. Τα οικονομικά του καναλιού όμως και η πολιτική κατάσταση που επικρατούσε τότε δεν επέτρεψαν τη σειρά να ρίξει αυλαία όπως έπρεπε.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει υπογράψει και τις σειρές «Σαββατογεννημένες» και «Στο παρά πέντε», που ήταν μεγάλες επιτυχίες του καναλιού.

Όμως δεν έχει κλείσει ακόμη σε κάποιο κανάλι. Όπως είναι λογικό ο δημοφιλής δημιουργός είναι εξαιρετικά περιζήτητος αφού οι σειρές του αποτελούν εγγύηση επιτυχίας με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο znews.gr η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη μεταδοθεί στον ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα θα μπει στο πρόγραμμα της νέας πλατφόρμας που αναμένεται να δημιουργήσει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η σειρά θα τιτλοφορείται «Σέρρες» ως φόρος τιμής στον τόπο καταγωγής του Γιώργου Καπουτζίδη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα που υπογράφει ο Γιάννης Πουλόπουλος η σειρά θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο και θα αποτελείται από δέκα επεισόδια.

Όσο για τους πρωταγωνιστές, ήδη συζητούν ο Γιώργος Γάλλος, η Λένα Δροσάκη, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Πάνος Νάτσης. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα διεξάγονται κάστινγκ για την επιλογή των ηθοποιών.

  • ΑΝΤ1
  • Γιώργος Καπουτζίδης
  • Σέρρες

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »