Αποχώρηση GNTM: Το φαβορί που στάθηκε.. άτυχο.

Αμέσως μετά την προβολή των πρώτων επεισόδίων, η παίκτρια που θα δείτε να αποχωρεί, ήταν για αρκετούς ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη του GNTM. Ωστόσο, μια φωτογραφία έρχεται να ανατρέψει τα πάντα, καθώς βρίσκεται εκτός τελικού, όπως όλα δείχνουν μετά από νέα αποχώρηση στο GNTM .

Η Χαρά Παππά είναι το μοντέλο που θα δούμε στην νέα αποχώρηση GNTM ! Πάθατε σοκ; Το ίδιο και εμείς. Η Χαρά, αφού πρώτα κατάφερε να κερδίσει τους κριτές του Greece’s Next Top Model 2 και να εξασφαλίσει μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι για αρκετό καιρό, ήρθε η ώρα να φύγει άκομψα από το GNTM, την ιδια στιγμή που όλοι την θεωρούσαν το.. Φαβορί!

Η αποκάλυψη έγινε από τη Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τη Χαρά Παππά να κάνει τη βόλτα της με τον Burak Hakki στην Ηγουμενίτσα. Φανερά ευδιάθετοι και οι δύο, πιασμένοι χέρι-χέρι απόλαυσαν τη βόλτα τους χωρίς να ενοχλούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Χαρά Παππά κατάφερε να φτάσει μέχρι τη πεντάδα του ριάλιτι, ωστόσο στις δοκιμασίες που έγιναν στο Μιλάνο δεν τα πήγε καλά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Η βόλτα με τον σύζηγο της:

GNTM 2 τελικός: Ποιες θα είναι στον τελικό GNTM;

Τα κορίτσια τα οποία θα δούμε στην τελική τριάδα είναι πλέον επιβεβαιωμένα.. Αυτές είναι.. η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία Ηλιάδου!

Τα κορίτσια αυτά, θα καταφέρουν να φτάσουν αντάξια μέχρι τον τελικό με φοβερή πορεία σε φωτογραφήσεις και δοκιμασίες και σχεδόν αλάνθαστα. Οι κριτές έχουν ενθουσιαστεί με τα κατορθώματά τους και πιστεύουν ότι έχουν πάρα πολύ μεγάλη πρόοδο τους τελευταίους μήνες πράγμα το οποίο θα δυσκολέψει πάρα πολύ τον τελικό και την κρίση τους.


Διαβάστε επίσης »